Zamknięty przez: Przemo 14-03-2006, 13:41 |
Publikacja wersji 1.12.4 |
Autor |
Wiadomość |
tujek
|
Wysłany: 07-03-2006, 00:40
|
|
|
u mnie też 2 osoby to zgłosiły. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
-=Masasex=-
|
Wysłany: 07-03-2006, 08:35
|
|
|
Kod: | Warning: passthru() has been disabled for security reasons in /home/kwlk/public_html/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 179 | blad przy wgrywaniy polikow do postu |
|
|
|
 |
Regss

|
Wysłany: 07-03-2006, 08:42
|
|
|
-=Masasex=- napisał/a: | passthru() has been disabled for security reasons |
Funkcja ta została wyłączona na Twoim serwerze skontaktuj się z administratorem to nie ma nic wspólnego forum |
_________________ Hej Gość zapraszam na www.capoeiragorzow.ota.pl |
|
|
|
 |
vioka

|
Wysłany: 07-03-2006, 09:07
|
|
|
u mnie pomogło podwojne wyczyszczenie tabeli read history teraz wydaję sie działać prawidłowo odznacza posty jako czytane |
_________________ Twoja <a>uroda</a> |
|
|
|
 |
-=Masasex=-
|
Wysłany: 07-03-2006, 09:31
|
|
|
dzieki za informacje |
|
|
|
 |
Millenium_KILLER
|
Wysłany: 07-03-2006, 11:04
|
|
|
A jest gdzieś narzędzie w PA do wyczyszczenia tabeli, czy trzeba to zrobić ręcznie w mysqladminie?
Bo pamiętam, że kiedyścoś takiego chyba było, a teraz znaleść nie moge. |
_________________ Drummers United |
|
|
|
 |
vioka

|
Wysłany: 07-03-2006, 11:10
|
|
|
Cytat: | A jest gdzieś narzędzie w PA do wyczyszczenia tabeli, czy trzeba to zrobić ręcznie w mysqladminie?
Bo pamiętam, że kiedyścoś takiego chyba było, a teraz znaleść nie moge. |
PA/konfiguracja/dodtkowe/Czyszczenie read history |
_________________ Twoja <a>uroda</a> |
|
|
|
 |
Millenium_KILLER
|
Wysłany: 07-03-2006, 12:11
|
|
|
Thx
Teraz ciekawe czy pomogło... |
_________________ Drummers United |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 07-03-2006, 12:52
|
|
|
W wersjach 1.8 i 1.9 jak w temacie pojawil sie nowy post oznaczalo caly temat jako nieczytany, w wersji 1.12.0-1.12.3 oznaczalo tylko gdy caly temat byl nowy, jednak w wersji 1.12.4 z tego zrezygnowalem bo zbytnio obciazalo, tak wiec nie przesadzajcie nie bylo tego dawniej i teraz tez nie bedzie
Jest natomiast problem, ze gdy konto usera przekroczy maksymalna ilosc postow powinno mu skasowac posty z wyjatkiem XX ostatnich dni, niestety kasuje wszystkie, do tego czasem wyswietla sie zapytanie SQL. W zalaczniku poprawiony plik, nalezy go rozpakowac i wgrac do katalogu /includes/
read_history.zip
|
Pobierz Plik ściągnięto 612 raz(y) 2,16 KB |
|
|
|
|
 |
zenek
|
Wysłany: 07-03-2006, 13:41
|
|
|
@Przemo - to jeszcze zmodyfikuj kontrole systemu aby nie podawal teraz nieprawidlowego rozmiaru w read_history
PS. Czy ktos kiedys odpowie na moje pytania z tego tematu? |
|
|
|
 |
soser

|
Wysłany: 07-03-2006, 13:43
|
|
|
A co trzeba zrobic aby było Zobacz posty od osttaniej wizyty [liczba postów] jak zrobić aby była liczba? |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 07-03-2006, 14:33
|
|
|
Przemo napisał/a: | Sprawdzales scalanie na calkiem nowych tematach ktore byly napisane na wersji 1.12.4 ? |
Tak, na nowych jets to samo. Miesza posty bez wzgledu na daty.. Zreszta i tak, nawet gdyby nowych nie mieszało, to i tak funkcja sklejania stała sie bezuzyteczna. A czesto sie przydawała. Mamy szukac moda, aby to zaczelo działać prawidłowo, tak jak działało na wersji 1.9.5? |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 07-03-2006, 15:01
|
|
|
Napisalem w archiwum dwa tematy, posty w odstepach czasowych w obu na przemian, kazdy post opisalem skad pochodzi: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=23116 Nie widze bledu, scalilo posty i kolejnosc jest prawidlowa - wedlug daty napisania, wiec o co chodzi?
Przypominam - prosze sprawdzac na nowo napisanych tematach juz po aktualizacji do 1.12.4 i dajcie linka
joli co ci sie w tej funkcji jeszcze nie podoba? |
|
|
|
 |
pietrex
|
Wysłany: 07-03-2006, 15:15
|
|
|
Przemo, a co w końcu z tym pokazywaniem Niecz. tematów po napisaniu posta? Da się usunąć ten błędny komunikat? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 07-03-2006, 15:19
|
|
|
Prosze bardzo. Tu jest link do tematu sklejonego z dwóch, oba powstały juz po aktualizacji do 1.12.4 - http://www.wgk.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30628
Funkcja mi sie bardzo podoba, odkad weszła, było o wiele łatwiej. No, ale teraz nie mozemy z niej korzystać... |
|
|
|
 |
|