|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 15:27 |
[1.12.*] [pomoc] moderator |
Autor |
Wiadomość |
elpik
|
Wysłany: 04-04-2006, 08:48 [1.12.*] [pomoc] moderator
|
|
|
witam..
mam problem z kontem "moderator" w moderatorach mam czlokieka ktory byl moderatorem kiedys (w wersji forum 1.9.*) ale na wlasna prosbe zostal usuniety z temu modow... niestety pozainstalowaniu wersji 1.12.* on jest w moderatorach bez uprawnien i nie wiemjak go usunac ztamtad bo nie ma dodanych rang specjalnych ani nie jest w mod-team pokazuje sie tylko w moderator ja go usunac jako moderatora aby byl zwyklym uzytkownikiem? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gambit
|
Wysłany: 04-04-2006, 09:48
|
|
|
moze wywal go z grupy moderatorzy ? ew. najpierw dodaj potem usun - i sprawdz synchronizacje bazy |
|
|
|
 |
kciuk100
|
Wysłany: 04-04-2006, 09:50 ;p
|
|
|
wchodzisz w "grupy" (na stronie głównej forum) wchodzisz w "nazwa grupy z której chcesz usunąć użytkownika" zaznaczasz go i klikasz " usuń wybrane" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!