Zamknięty przez: shqvarny 09-10-2007, 20:47 |
[opinie] boo.pl |
Autor |
Wiadomość |
tomko222

|
Wysłany: 19-03-2006, 18:49
|
|
|
Kiedyś korzystałem z boo. Niestety. Strona otwierała się ponad pół minuty (na łączu 6 mb/s).
Wsparcia technicznego tak na prawde nie było...
Dali mi bana bo napisałem u nich na forum że serwer nie działał (podałem konkretne godziny i datę). Już nawet darmowy hosting jest lepszy od boo |
_________________ WINDOWS - akronim słów Wielce Irytujące Narzędzie DO Wieszania Się... |
Ostatnio zmieniony przez shqvarny 19-03-2006, 20:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
mickula

|
Wysłany: 19-03-2006, 20:39
|
|
|
Boo.pl jest taki jaki jest z powodu opłat smsowych. Przecież gdyby nie to ich serwery nie miały by 2/3 klientów. |
|
|
|
 |
tomko222

|
Wysłany: 19-03-2006, 22:32
|
|
|
webd też ma opłaty smsowe a jakoś działa dobrze... |
_________________ WINDOWS - akronim słów Wielce Irytujące Narzędzie DO Wieszania Się... |
|
|
|
 |
ukryty

|
Wysłany: 20-03-2006, 16:09
|
|
|
Jeżeli chodzi o boo.pl to nie kożystałem ale słyszałem bardzo złe opinie na temat tego hostingu i dlatego też na nim nie postawiłem mojego forum. Moje forum ma 1.5 miesiąca i przez ten czas stoi na niemieckich serwerach rwi.pl. Z usług rwi.pl jestem bardzo zadowolony ponieważ moje forum działa pieknie mam juz ponad 4300 postów i dalej rośnie dlatego nie sądze że zmienia usługi na jakiejś innej firmy ponieważ rwi.pl jest to dla mnie numer 1. Co do serwera niemieckiego to trzeba napisac do pomocy technicznej że chce się mieć stronke na serwerze niemieckim a nie w USA. Pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: shqvarny: 01-05-2006, 19:39 ]
korzystałem
takie coś jak , (słownie: przecinek) też istnieje |
_________________ Gość zapraszam na super forum ogólnotematyczne pod adresem www.goodforum.rwi.pl |
|
|
|
 |
widex
|
Wysłany: 02-04-2006, 12:46
|
|
|
http://rwi.pl/esemes.php <-- można SMS-em, a ile ma baza danych.
Ukryty, jak długo korzystasz z usług rwi.pl. Obecnie korzystam z boo.pl, tydzień jest super a następny tydzień nie ma nic |
|
|
|
 |
jacaczek

|
Wysłany: 03-04-2006, 11:30
|
|
|
20 sms'ów za 9zł Przegięcie małe |
|
|
|
 |
ukryty

|
Wysłany: 04-04-2006, 17:21
|
|
|
widex z ich usłuig kożystam juz 2 miesiące dzisiaj byłem dokonac przelewu bo zwiększam konto do 500 mega i 18 gb transferu. Jak narazie jestem zadowolony. Baza danych ma nieograniczone miejsce(współdzielone z twoim kontem) czyli jak masz 500 mega pojemności to baza danych moze miec 500 mega pojemności, oczywiście jak dasz jakies pliki to automatycznmie ci sie zmniejsza. |
_________________ Gość zapraszam na super forum ogólnotematyczne pod adresem www.goodforum.rwi.pl |
|
|
|
 |
Matrick

|
Wysłany: 04-04-2006, 18:11
|
|
|
Ja tez mam konto na boo.pl i jestem zadowolony z ostatnich zmian jakich dokonali admini (nowe opcje w panelu administracyjnym). |
_________________ Matrick |
|
|
|
 |
Amas
|
Wysłany: 11-04-2006, 19:11
|
|
|
Zdeecydowanie nie polecam! Stracilem tylko 10,98 Bardzo często serwer niedostępny, baza mysl ledwo zipie, ogólnie szkoda słów, czasu i pieniędzy. Przenosze strone na webd.pl |
|
|
|
 |
Crash_3d

|
Wysłany: 11-04-2006, 22:44
|
|
|
Amas, ale wybrales...:) Czasami to sam nie wiedzialem co lepsze czy boo.pl czy webd.pl ...:) |
_________________ Project One Jakub Cyran |
|
|
|
 |
radh
|
Wysłany: 12-04-2006, 10:34
|
|
|
Crash_3d napisał/a: | Amas, ale wybrales...:) Czasami to sam nie wiedzialem co lepsze czy boo.pl czy webd.pl ...:) |
Jesli chcesz cos napisac nowego na temat WEBB zapraszam tutaj: http://www.przemo.org/php...opic.php?t=7743 To forum tez stoi na WEBD i nie sadze by byly powody do narzekan. |
|
|
|
 |
Crash_3d

|
Wysłany: 12-04-2006, 11:35
|
|
|
radh, poprostu chcialem powiedzieć, że dobrego wybopru nie zrobil... I nie zamierzam nic wiecej w tym temacie pisac o waszej firmie... Koniec OT! |
_________________ Project One Jakub Cyran |
|
|
|
 |
radh
|
Wysłany: 12-04-2006, 13:19
|
|
|
Crash_3d napisał/a: | radh, poprostu chcialem powiedzieć, że dobrego wybopru nie zrobil... I nie zamierzam nic wiecej w tym temacie pisac o waszej firmie... Koniec OT! |
Dalsza dyskusja faktycznie nie ma sensu, (wyksztalcenie czy wywzszanie nie ma tutaj nic do rzeczy co probowales mi zarzucic w innym watku) bo zachowujesz sie jak rozkapryszony bachor, ktory na brak argumentow potrafi jedynie powiedziec NIE BO NIE. Jesli dany produkt ma dobra jakosc to sam sie obroni mimo nieuzasadnionych prob ataku na niego... |
|
|
|
 |
motocar
|
Wysłany: 18-04-2006, 13:56
|
|
|
skoro temat o boo.pl to też się wypowiem.
Trzymam narazie swój portal i forum Przemo. Przy 500 postach boo.pl muli jak szlag. Już się zastanawiam nad zmianą hostingu |
_________________ Ja nie pomagam zmienić, naprawić jakiś problem z twoim skryptem PHPBB. ani na GG, moim forum, e-mailu! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
ciaastek

|
|