|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:37 |
Error 404 (logowanie, prv msg, profil) |
Autor |
Wiadomość |
Simlek
|
Wysłany: 15-06-2004, 22:07 Error 404 (logowanie, prv msg, profil)
|
|
|
Mam duży problem.
Miałem wgran? wersję phpbb 2.0.8a z licznymi modami. Postanowiłem jednak wgrać wypa?n? wersję phpbb by Przemo. Kiedy na początku próbowałem zaktualizowa? bazą danych wszystkie polecenia zostały niewykonane. Serwer napisać, że wszystko już jest i że duplikować nie będzie. No to wrzuciłem wszystkie pliki, dodałem odpowiedni? wartość do SQLa i forum działa wszystko jest niby ok. Tyle tylko, że teraz kiedy próbuj? się zalogować, pojawia się tablica, a następnie po wpisaniu odpowiednich danych pojawia się błąd 404. Tak samo wcześniej, kiedy jeszcze byłem zalogowany nie chciało wchodził w prywatne wiadomości (404) i w profil (również 404). Pliki są na serwerze, nie wiem czemu następuje ten błąd...
W pliku check_files.php pisze tak: Cytat: | Checksum result:
contrib/dbinformer.php - Wrong content ! [ 3c9344730c748dadfc2983ac7b6ce4ae ]
Some files have wrong content, if you edit some file, maybe contain error, if you do not edit any files thats mean some problems with FTP upload on the server, try again. | Jeszcze raz wszystko wgrać od nowa...? Czy to co? da jak ponownie wrzuc? te pliki na serwer?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Hubert_Snow
|
Wysłany: 15-06-2004, 22:27
|
|
|
Wgraj ten plik jeszcze raz. |
|
|
|
 |
vegetagt

|
Wysłany: 15-06-2004, 22:27
|
|
|
wrzuć tylko ten plik który jest zły czyli dbinformer.php
[ Dodano: 15-06-2004, 22:28 ]
JA SIE ZARAZ ZABIJE
Znowu ktoś przede mn? |
|
|
|
 |
Simlek
|
Wysłany: 15-06-2004, 22:44
|
|
|
No spoko wrzuciłem jeszcze raz. Teraz jest: Cytat: | Checksum result:
All 253 files OK ! | Ale to nic nie zmienićo niestety... Wchodzą do logowania, loguj? się i się pojawia "HTTP 404 - Nie znaleziono pliku". Co z tym zrobić? Błąd w SQL? Proszę o pomoc
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
vegetagt

|
Wysłany: 15-06-2004, 22:48
|
|
|
hmm
co? takiego zrobićo mi sie kiedy? na phpbb 2.0.4 ponieważ baza źle zainstalowana została |
_________________ JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo |
|
|
|
 |
Simlek
|
Wysłany: 15-06-2004, 22:58
|
|
|
To co zrobić z tą bazą? Wszystkie wartości przy update'cie zostały niewykonane... Jak to zaktualizowa?...? |
|
|
|
 |
vegetagt

|
Wysłany: 15-06-2004, 23:17
|
|
|
jeżeli ta baza jest czysta to ją skasowa? i jeszcze raz zainstalować a jeżeli ma posty... to może zrobić backupa, skasowa? baze i stworzyć ją na nowo i przywrócić posty z backupa? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Simlek
|
Wysłany: 15-06-2004, 23:24
|
|
|
S? posty, usery też s?. No i fora wszystkie cała konfiguracja, opisy... Nie taka łatwa sprawa... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!