|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:37 |
[PROBLEM]Album Mod |
Autor |
Wiadomość |
drott

|
Wysłany: 14-06-2004, 16:24 [PROBLEM]Album Mod
|
|
|
Witam.
Juz sobie poradzilem z pusta strona - wylaczylem cache i zjecia zaczely sie wyswietlac. Mam natomiast inny problem. Otoz gdy wejde w Album, w polu Ostatnie zdjecia nie wyswietlaja sie one, tylko same opisy jako link... co trzeba zrobic, zeby bylo tam zdjecie?
[ Dodano: 14-06-2004, 16:58 ]
Dodam, ze na serwerze jest ImageMagick i converter...
[ Dodano: 14-06-2004, 18:02 ]
Udalo sie odpalic album, ale tylko przy wlaczonych recznych miniaturkach pomimo tego, ze converter jest na serwerze. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
ergo

|
Wysłany: 16-06-2004, 02:55
|
|
|
no dobrze ,ale album dziala z tego co wiem korzystajac z gd1 lub gd2.
wiec chyba nic nie zrobisz..
sprawdz jeszcze czy ustawiles chmod 777 na odpowieni katalog do miniatur itp.
zreszta http://forum.oaza.pl ten adres odmawia wspolpracy wiec nie bardzo moge powiedziec wiecej.... |
|
|
|
 |
Andrzej.K

|
Wysłany: 16-06-2004, 09:00
|
|
|
Nigdy tego nie robiłem - bo to sprawa Admina serwera... ale jak dobrze pamiętam po kompilacji konwertera graficznego... trzeba jeszcze przekompilowa? Apacha z włączon? odpowiedni? opcję... bo inaczej sam Apache nie będzie korzystać z konwertera. |
_________________ Andrzej.K |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!