|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
nagłówek portalu |
Autor |
Wiadomość |
cavvy
|
Wysłany: 20-08-2006, 20:36 nagłówek portalu
|
|
|
1. nagłowek portalu moze niszczyc styl ?? ze np nie ma ramki dookoła jak na forum ( np w edur jest ramka 804 px ) jesli tak jak to naprawić. a jesli ramki tam nie ma jak ja dodac ??
2.chce usunac info o zapytaniach sql gdzie to zrobić
nie moge korzystac z opcji szukaj bo za każdym razem pokazuje mi ze jest wirus w catche wiec prosze o odp lub podanie linków |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
href
|
Wysłany: 20-08-2006, 20:47
|
|
|
AD.1 W jakim sensie zniszczyc? opisz dokladniej o co ci chodzi, a najlepiej zrob screena bo trudno zrozumiec o co ci chodzi...... Jak chcesz dodac ramke(obramowanie?) to dodaj po <table np. style="border: 1px #cccccc solid; margin-top: 15px;"
Ad.2 Z footera wywal {page generation} |
|
|
|
 |
cavvy
|
Wysłany: 20-08-2006, 21:43
|
|
|
popatrz na style vplus. i daj podglad na edur. na forum jest ramka a na portalu juz nie nie dawałam tego do siebie naarzie.
co to footer ??? |
|
|
|
 |
href
|
Wysłany: 20-08-2006, 21:49
|
|
|
To chyba dobrze cie zrozumialem:
href napisał/a: | dodaj po <table np. width="804" style="border: 1px #cccccc solid; margin-top: 15px;" |
Oczywiscie po <table w naglowku
templates/twoj styl(edur)/overall_footer.tpl |
Ostatnio zmieniony przez href 20-08-2006, 21:59, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Gozda

|
Wysłany: 20-08-2006, 21:50
|
|
|
overall_footer.tpl, oto mu chodzi.
href, nie wszyscy mogą sie domyśleć oco ci chodzi. |
|
|
|
 |
cavvy
|
Wysłany: 21-08-2006, 07:57
|
|
|
OK wielkie dzieki ratujecie mi tym skóre
A gdzie potem zakonczyć tą tabele?? no bo sam poczatek nie styka przeciez.Chyba ze gdzies tam jest zakonczone to OK |
|
|
|
 |
href
|
Wysłany: 21-08-2006, 12:21
|
|
|
cavvy napisał/a: | A gdzie potem zakonczyć tą tabele?? |
No przeciez jest zakonczona, dodaj tylko to co pisalem po <table oczywiscie w tym naglowku |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
cavvy
|
Wysłany: 21-08-2006, 14:03
|
|
|
ok juz zrobiłam dzieki |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!