|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:37 |
Restrykcja |
Autor |
Wiadomość |
sfaks
|
Wysłany: 19-06-2004, 17:48 Restrykcja
|
|
|
Restrykcja dostępu dla niezarejestrowanych
Niezarejestrowani użytkownicy nie mogę przegląda? listy użytkowników i profilów
a ja bym chcial jeszcze dodac dział Download albo inne konkretne dzialy... co musze zrobic ?
pefnie zaraz warninga dostane bo pewnie to bylo :cry: ale ja znalezc nie moglem :cry: |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo

|
Wysłany: 19-06-2004, 18:35
|
|
|
1. zmien temat
2. napisz dokladnie - zeby ktos kto wlasnie skonczyl browara zrozumial. Gość, co sie tak patrzysz... ? |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 20-06-2004, 00:57
|
|
|
Na początku takiego pliku po: Kod: | init_userprefs($userdata); | dodajesz: Kod: | if ( $board_config['login_require'] && !$userdata['session_logged_in'] || ( $board_config['crestrict'] && !$userdata['session_logged_in'] ) )
{
$message = $lang['login_require'] . '<br /><br />' . sprintf($lang['login_require_register'], '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=register") . '">', '</a>');
message_die(GENERAL_MESSAGE, $message);
} |
|
|
|
|
 |
arno

|
Wysłany: 20-06-2004, 01:54
|
|
|
O i tego było mi trzeba , o TY BIG Przemo, he ... zobacz teraz m? strone www
adres: http://pl9aqo.dyndns.org/www/
I potestój
Super teraz to chodzi , tylko małe dopracowanko i bedzie GIT |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!