|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
serwer http://www.psisco.cz |
Autor |
Wiadomość |
Longi
|
Wysłany: 06-07-2004, 01:23 serwer http://www.psisco.cz
|
|
|
Witam natrafiłem na takie cos czy miał ktoś do czynienia z tym serwerem ?? SERWER |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo

|
|
|
|
 |
Longi
|
Wysłany: 06-07-2004, 01:49
|
|
|
widze ze nie mam co pytac nie ma to jak platny ..a jednak zaryzykuje pytaniem da sie na tym serwerze przezemnie wyzej wymienionym postawic forum? |
|
|
|
 |
MarX

|
Wysłany: 06-07-2004, 08:54
|
|
|
Longi, możesz po prostu patrz tam gdzie jest PHP i Mysql
Kod: |
PHP, Mysql
- garantovaná dostupnost 97%
- LINUX
|
ps. ale nie wiem jak będzie chodził forum na tym serwie |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
 |
Longi
|
Wysłany: 06-07-2004, 16:00
|
|
|
MarX a wiec tak zalozyłem konto tam pliki poszły jak burza hehe wiec prdkosc żadna 3 razy szybciej minimum jak na lycos ale niemoge uruchomic instalki u nich i tutaj sie zaczyna problem heh bo nie wiem dlaczego podaje sciezke mojadres /folder gdzie mam zapodane forum i zonk ..prubowaem pezposredniu przezucic pliki i tez nie zabardzo
Ps .tylko myslałem ze ktos mial stycznosc z tym kakretnym serwerem (to ze musu byc php i MySQl to wiem ,nie spadłem z choinki ...choc czasami )
zna ktos czeski bo ja trosku ale nie az tak
Kod: | Vazeni zakaznici,
vitame Vas na Vasem FTP uctu!
Tento soubor obsahuje popis Vaseho virtualniho www prostoru a konfigurace PHP.
struktura:
adr.: data - slouzi k ulozeni citlivych udaju (hesla v txt souboru apod.)
a je pristupny pouze pro PHP skripty a to pres absolutni cestu
/httpd/html/'uziv. jmeno pro FTP'/data
stat
tmp - uloziste docasnych upload. souboru a session souboru
www - uloziste www stranek, vse co ma byt videt na webu vlozte sem
konfigurace PHP stroje:
!!! registrovani promennych do globalni struktury je vypnuto (register_globals = Off) !!!
chybove hlaseni PHP stroje se nezobrazuje na vystupu stranek
ukladani docasnych uplaodovanych souboru viz. struktura
ukladani session souboru viz. struktura
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Dear customer,
welcome to your FTP account!
This file contains description of your web space and configuration of PHP engine.
structure:
dir.: data - for storing sensitive data (e.g. passwords in text files, scripts etc.)
this directory is only accessible to PHP scripts using absolute path
in this syntax: /httpd/html/'FTP login'/data
stat
tmp - storage of temporary uploaded files and session files
www - storage of www files, everything accessible from URL address must be in "www"
configuration of PHP engine:
!!! register globals is set to OFF (see: security advisory at http://cz.php.net/register_globals)!!!
Error message of PHP engine isn't part of script output.
storing temporary uploaded_files (see "structure")
storing session files (see "structure")
|
|
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 06-07-2004, 18:42
|
|
|
a jak wchodzisz na FTP to masz jakies foldery ? |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
Longi
|
Wysłany: 06-07-2004, 19:08
|
|
|
mam foldery www, tmp,i jeszcze jakis byl pusty ...z tego co tam wyczytałem to ze bedzie widoczne tylko to co w folderze www czy jakos tak ale nie jestem pewny ....jest jeszcze plik README.1ST z ktorego zapodaćem txt
w folderze www sa jeszcze foldery css i data w css jest plik default.css i to by bylo na tyle ...a nie "stat" byl chyba tez w www bo nie przypominam sobie takiej nazwy z katalogow forum |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 06-07-2004, 20:04
|
|
|
wejdz do www, i tam wrzuc jakis przykladwy plik.
potem wejdz na swoje konto, i zobacz czy bedzie. |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Longi
|
Wysłany: 06-07-2004, 21:28
|
|
|
narazie nie działa doszedłem do tego ze musiałem atywowac baze danych to zrobilem bo mail przyszedl ..kupa tam jeszcze tego i pewnie dlatego to niedziala tak jak ma ale do reszty juz nie kumam niby prosty ten czeski ale pogmatwane to Kod: | Provozované slu?by
domény 0
webhosting 1
FTP ú?ty 1
databáze 1
subdomény 0
ADSL p?ipojení 0
Wi-Fi p?ipojení 0
serverhosting 0
|
nie wiem poprostu co jeszcze mam powlaczac ,ani zabardzo jak ide czytac może na cos wpadne jakis czech by sie przyda?
Ps. zapodaćem plika np "super.jpg" moj adres to www.connection.cc probowałem we wszystkie sposoby najpierw bezposrednio potem zapodalem go do folderu www i tez nie zabardzo chyba ze jeszcze cos musze wlaczyc |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!