phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
! ? ! Koszulki przemo.org ! ? !
Autor Wiadomość
wrona13

Wysłany: 11-07-2004, 23:57   ! ? ! Koszulki przemo.org ! ? !

Witam!

Chciałbym przedstawić swoją propozycje na temat koszulek.
Jeżeli tak to mógłbym się zaoferowa? i je wykonać.
Ca?o?? robiona by była metodą Sitodruku, to znaczy, że grafika umieszczona na koszulce jest bardzo trwała, nie od?a?i itd... farba jest przetapiana przez koszulke i nawet gdy odwróci się strone to można zauwa?y? prze?wity, co ?wiadczy o profesjonalnym wykonaniu nadruku.
Jeżeli chodzi o koszulki.. rozmiar M / L / XL / XXL [ możliwe,że jeszcze będzie S ]

Co do koloru... tu niestety, jeżeli chcielibyście, aby koszulka mieścića się w granicach 25z?/szt musiałby był jeden kolor...
Jednak kolory samych koszulek nie są problemem... ogólnie dostępne są białe, czarne, czerwone, łóżte czy niebieskie... to już kwestia waszego wyboru...

Wg. mnie żadnie wyglądaćby biały napis na czarnej koszulce... lub też nie koniecznie musi był on biały.. może był czerwony, czy niebieski.
Co to jakości koszulek.. są to dobre... gramatura ok. 155g jest jedn? z najlepszych...

Co do ceny:
Jeżeli było by zapotrzebowanie na duży nakład możnaby było zej?? do ok. 20z? ... narazie ?rednio byłoby to 25-30zl/szt [ przy minimum 13-15szt ]
Z tego co widziałem w butiku są one po 40z?... moje mogęby by był ta?sze.. a czy lepsze nie wiem, bo nie widzialem tamtych na oczy... jednak moge rączy?, że główn? uwage zwracamy na jakoś? i wykonanie... dopiero potem ile możemy na tym zarobić / a raczej chodzi to o dorobienie a nie zarobienie, gdyż matryce, farba oraz sita są drogie /

Wszelkich informacji udzielam na gg lub przez poczte. Dane kontaktowe poniżej.

Pozdrawiam
wrona13

gg: 7302323 [ pisz / przewaznie jestem niewidoczny / a zawsze "tylko dla znajomych" ]
@: digital@al0th.org

Gadatliwa Kasia 

They

Wysłany: 12-07-2004, 00:02   

to do hydeparku powinno był !

a poza tym wrona, a potrafisz zrobic takie logo ,co mam tutaj na stronie www.alldeaf.pl (te logo wielkie, na górze strony) ??? a tak w?a?nie napisałem u nas http://www.alldeaf.pl/viewtopic.php?t=165

wrona13

Wysłany: 12-07-2004, 00:10   

z logiem nie było by problemu... jednak musiałby mieć on jeden kolor, ponieważ jest tam za duzo odcieni... i nr. jeden zabiłaby cie produkcja matryc na kazdy odcien i dobieranie i kupowanie farb...

ladnie mozna by bylo zrobic np. niebiesk? farb? na białej koszulce...

i była by tylko jedna matryca... koszty takie jak pisalem.. jak był chciał dużo tego na raz to można sie dogada? nawet taniej...

Widmo

Wysłany: 12-07-2004, 00:20   

wrona13, pisz bez polskich znaków...

Pomysł fajny - ale dla Przema, Peterka i mnie koszulka FREE :D

wrona13

Wysłany: 12-07-2004, 00:27   

Widmo napisał/a:
wrona13, pisz bez polskich znaków...

Pomysł fajny - ale dla Przema, Peterka i mnie koszulka FREE :D

Pomysl Pomysl... a czy podjal by sie ktos wykonania wstepnego projektu? jezeli tak to prosze pamietac aby najlepiej zapisywac w plikach .psd lub .cdr w celu ulatwienia mi pozniej edycji

chyba ze nikomu nie bedzie sie chcialo to zrobie to osobiscie nieodplatnie

[ Added: 12-07-2004, 00:28 ]
a co do koszulek za free - przykro mi ale nawet ja nie moge sobie pozwolic na taki luksus :) matryca, sitodruk, folia, wypalarka, farba - i te rzeczy sa z najwyzej polki aby jakosc byla jak najlepsza i klijenci byli zadowoleni

czekam na jakiekolwiek propozycje pozdrawiam

They

Wysłany: 12-07-2004, 00:28   

wrona, a jeśli te logo co mam, to ile kosztuje za chyba 4-5 kolorów albo więcej ?

w?a?nie mam plik psd.

Widmo

Wysłany: 12-07-2004, 00:39   

Zastanawiam sie co mozna by bylo na tej koszulce napisac.. :]

A czy wchodzę w gre różne nicki na koszulce ?

wrona13

Wysłany: 12-07-2004, 00:50   

They, to bylo by bardzo trudne do wykonania, bo to sa rozne odcienie jakiegos koloru... [niebieskiego]
ladnie tez moglo by wygladac tak jak napisalem jednym odcieniem, i byloby to ekonomiczniejsze

Widmo, rozne nicki = rozne matryce... jest to do wykonania, ale bylo by to dro?sze na pewno... ew mozna by np. wrzucic najbardziej aktywnych uzytkownikow jakimis malymi napisami ... a'la kod

Przemo

Wysłany: 15-07-2004, 00:49   

Ja troche off topic, jakby ktos widzial kiedys kogos w koszulce z czerwonym sloneczkiem GG lub pingwinem lub napisem "hacker" z przodu a na lewym rekawie "http://www.przemo.org" to znaczy ze to ja :)

Widmo

Wysłany: 15-07-2004, 01:14   

a masz juz tak? ? :>

Przemo

Wysłany: 15-07-2004, 02:44   

No jasne ze mam :) http://www.przemo.org/Img_1358.jpg z przed roku, niewyjęciowo wyszedłem (jak zwykle)

Elektra

Wysłany: 15-07-2004, 07:53   

AAAA!!! Widziałam Przemo :mrgreen:
P.S. Nawet na działce z "klaptopem"? :wink: :lol:

Przemo

Wysłany: 15-07-2004, 11:24   

To były wakacje w zeszłym roku :)

Gadatliwa Kasia 

Widmo

Wysłany: 15-07-2004, 12:19   

a nie masz wiecej takich koszulek?

(nie uzywanych, of coz ;) )