|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 17:32 |
Jak wgrac Forum na.. |
Autor |
Wiadomość |
Royal116

|
Wysłany: 01-02-2007, 10:24 Jak wgrac Forum na..
|
|
|
Jak wgrac forum php by przemo na server webd.pl mam wiele problemów niewiem co do czego, czy musze wyłączyć forum i je wyczyścić zeby je wgrać?? prosze o pomoc. Może mi ktoś to zrobi.. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gilu

|
Wysłany: 01-02-2007, 10:31 Re: Jak wgrac Forum na..
|
|
|
Royal116 napisał/a: | Może mi ktoś to zrobi.. |
Proponuje dać w zleceniach.
Spróbuj sam: Tworzysz baze danych i dajesz jej userowi uprawnienia "ALL" łączysz sie z FTP - ftp.nick.webd.pl , wrzucasz pliki do public_html potem odpalasz instalacje poprzez nick.webd.pl/install.php
Instalujesz i cała filozofia. |
|
|
|
 |
Royal116

|
Wysłany: 01-02-2007, 11:16
|
|
|
Robie tak ale nie moge się połączyć z FTP ;/ pisoje ftp.moj nick jaki ustawielm.webd.pl i pokazuje mi sie user name i haslo, teraz podaje nazwe uzytkownika i haslo uzytkownika do bazy danych i nie wchodzi .
Wiem że za taką pomoc trzeba płacić no ale tylko jedno małe pytanie. |
|
|
|
 |
Radek

|
Wysłany: 01-02-2007, 11:44
|
|
|
Royal116 napisał/a: | teraz podaje nazwe uzytkownika i haslo uzytkownika do bazy danych |
masz podac nazwe usera i haslo do ftp
haslo do bazy podajesz dopiero przy instalacji forum |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!