|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 21:40 |
/install_charts.php on line 13 |
Autor |
Wiadomość |
adminweb

|
Wysłany: 22-05-2007, 07:52 /install_charts.php on line 13
|
|
|
Warning: include() [function.include]: Failed opening './extension.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/aa37838/domains/artplay.pl/public_html/forum/charts/install_charts.php on line 13
Wrzuciłem folder do katalogu głównego forum odpaliłem plik install,ale takie coś jest..co robię żle?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Mich@ł

|
Wysłany: 22-05-2007, 11:03
|
|
|
Z Twojego postu powyżej nic nie wynika...
adminweb napisał/a: | Wrzuciłem folder do katalogu głównego forum odpaliłem plik install |
Chwila skocze po szklaną kule Kurde jakiś obraz zamazany, nie widzę co instalujesz
adminweb napisał/a: | co robię żle? |
to co powyżej.
Rada?
Napisz post zrozumiale... i przede wszystkim CO INSTALUJESZ!!! |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
adminweb

|
Wysłany: 22-05-2007, 11:06
|
|
|
No widzisz jakbyś umiał czytać i miał mózgownice jak piszesz w innych postach to pewnie zauważyłbyś ten wpis
charts/install_charts.php on line 13
Pisze CHARTS...A to oznacza co instaluje
Fachowcowi to wystarczy... |
_________________ Ty masz forum,ja mam forum..ciekawe co?2 fora to nie jedno |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 22-05-2007, 11:22
|
|
|
adminweb, no widzisz, jakbyś umiał czytać i miał mózgownicę, to byś napisał post tak, jak nalezy.
Temat został zamknięty gdyż był niezgodny z zasadami
Pytania o modyfikacje zadajemy w tematach o nich.
http://www.przemo.org/php...ic.php?p=116725 |
Ostatnio zmieniony przez joli 22-05-2007, 11:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
adminweb

|
Wysłany: 22-05-2007, 11:40
|
|
|
Wiecie traktujecie tu pomoc jak coś na siłe weżmy pomoc na mambo lub jomla,do usera podchodzi sie grzecznie,rzetelnie nie wywala sie go ale POMAGA..POWTARZAM POMAGA
A tu...regulaminy przepisy jak w więzieniu,krytyka wyśmiewanie sie
Wstyd..pisanie postów bez pomoicy ..odsyłanie tu i tam,,skoro wiesz jak dlaczego nie napiszesz co i jak tylko MASZ FAQ MASZTO SRAMTO.Eeech...Spadacie na Psy..soryy za obraze tego miłego zwierzęcia
banery posty nie zgodne na czerwono ..i to mabyć forum pomocy..jak ci taka łajza wlezie i zamiast pomóc to faq poleca lub jakies szukanie w google Tfru..żegnam miło
Myslałem że wasze forum jest przyjazne tymczasem to prawda co mówią o Was na necie...
Wszyscy tu zapomnieliście swoje początki jest takie przysłowie
"Zapomniał wół,jak cielęciem był"
Wstyd mi za wasze traktowanie userów.. |
_________________ Ty masz forum,ja mam forum..ciekawe co?2 fora to nie jedno |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!