|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Logowanie, zmiana pozycji :P |
Autor |
Wiadomość |
mekot
|
Wysłany: 02-10-2007, 16:31 [Problem] Logowanie, zmiana pozycji :P
|
|
|
witam
chciałem przenieść "Szybkie logowanie" w inne miejsce, w tabelke na górze forum...
no i tu pojawia sie moje pytanie, jak to zrobic? przekopiowalem taki kod (taki znalazlem) w odpowiednie miejsce:
Kod: | <span class="gensmall"><input class="post" onFocus="Active(this); this.value=''" onBlur="NotActive(this)" type="text" name="username" size="8" value="nick"/> <input class="post" onFocus="Active(this); this.value=''" onBlur="NotActive(this)" type="password" name="password" value="1111111" size="8" />
<input class="text" type="checkbox" name="autologin" />
<input type="submit" class="liteoption" name="login" value="Zaloguj" /></span> |
i nie działa... pomóżcie, bo niewiem jak to zrobić.
testowe forum, gdzie chcialem to zrobic - http://maszum.home.pl/Tomek/phpbb/
pozdrawiam. MekoT |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
warna

|
Wysłany: 02-10-2007, 17:45
|
|
|
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj
Było o tym. Znasz choć trochę html, nie? Żeby formularz działał, musi być objęty znacznikami <form></form>, które Ty pominąłeś przy kopiowaniu. |
|
|
|
 |
mekot
|
Wysłany: 02-10-2007, 18:55
|
|
|
wiem, już znalazłem, dzięki rzeczywiście zauważyłem że <form></form> niema, bylo tk skryte ;pp
[ Dodano: 02-10-2007, 19:00 ]
ale mam kolejne pytanie... co mam zrobić, żeby po zalogowaniu niebyło Formularza tylko jakis napis... znaczy ze jak sie zaloguje tym formularzem, to nie zostaje formularz tylko np. "wyloguj" czy coś... ? |
_________________ http://www.psp.yoyo.pl/gphost12322154876836.png |
|
|
|
 |
warna

|
Wysłany: 03-10-2007, 16:41
|
|
|
Formularz do logowania obejmujesz między
Kod: | <!-- BEGIN switch_user_logged_out --> |
a
Kod: | <!-- END switch_user_logged_out --> |
Natomiast tekst po zalogowaniu między:
Kod: | <!-- BEGIN switch_user_logged_in --> |
a
Kod: | <!-- END switch_user_logged_in --> |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!