|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
WINDOWS XP + SP2 |
Autor |
Wiadomość |
Paszczak000

|
Wysłany: 02-09-2004, 21:29 WINDOWS XP + SP2
|
|
|
http://mp3.wp.pl/p/informacje/njus/227373.html
Ja mam XP bez żadnych poprawek i działa. Nie wiem po co oni daj? te całe SP jak to bardziej psuje. Ostatnio gdie? w necie czytałem że admini mają dylemat. Zainstalować poprawkę i niech ona wszystko popsuje czy czeka? aż zrobić to wirusy.
[ Dodano: 02-09-2004, 22:09 ]
Jak podaća kanadyjska firma AssetMetrix, z przeprowadzonego przez niż w 300 firmach sonda?u wynika, że na co dziesi?tym komputerze z zainstalowan? aktualizacj? systemu Windows XP występuj? problemy. W?ród małych firm, posiadaj?cych poniżej 100 komputerów, odsetek ten wynosić nawet 12%.
Microsoft opóżnia? datą premiery aktualizacji, m.in. z powodów niekompatybilności z niektórymi aplikacjami, ale ostatecznie w ubieg?ym miesiącu SP2 wreszcie został udostępniony użytkownikom.
W badaniu okaza?o się, że w?ród firm były też takie, które po zainstalowaniu Service Packa2 miały problem aż z 60% posiadanych komputerów.
Jak wyja?nia Microsoft, wewnętrzne testy nie wykazywały jakichkolwiek problemów kompatybilności aktualizacji z większości? aplikacji. A jednak rzeczywisto?? pokazuje inne oblicze SP2.
źródło informacji: The Inquirer |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
vegetagt

|
Wysłany: 03-09-2004, 21:40
|
|
|
co do poprawek to też nie rozumiem... instaluje zawsze na blastera, ale teraz musze i sp1 instalować bo genialny win xp nie widzi dysku 160gb
choć teraaz ko?ystam z linuxa |
_________________ JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo |
|
|
|
 |
scioper
|
Wysłany: 04-09-2004, 15:45
|
|
|
i wlasnei dlatego powolutku przerzucam sie na Linuxa |
|
|
|
 |
Wacho
|
Wysłany: 04-09-2004, 16:13
|
|
|
Hmm linux jest najlepszy ja używam Slackware ale teraz jestem na WInXP a żeby zrobić zeby widział 160gb zmienić wpis w rejestrze... <loL> |
_________________ Gość Najlepsze forum o Tuningu PCtów zapraszam www.TUNING.pcform.pl |
|
|
|
 |
vegetagt

|
Wysłany: 05-09-2004, 12:55
|
|
|
hmm... wpis w rejestrze to chyba dla dysków maxtora był... co? takiego s?yszałem
ale jak jest win xp bez sp1 to po zapisie na tą człąc której nie widzi potrafi? dane stawać się nieodczytywalne |
_________________ JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!