|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Kasowanie banów w bazie |
Autor |
Wiadomość |
accept

|
Wysłany: 20-11-2007, 15:06 Kasowanie banów w bazie
|
|
|
W jaki sposób mogę wykasować w bazie swoje bany (admina) dane mi przez testowego użytkownika (którego już nie ma)?
Niestety nie mam obecnie innej możliwości- pierwszy raz nie wiem gdzie leży mój błąd- nie mam 'X' do kasowania a już nadpisałem trzy pliki i to samo.
pozostaje mi wykasowanie ich za pomocę SQL |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pecador
|
Wysłany: 20-11-2007, 15:29
|
|
|
accept, rozwiń proszę.
chodzi o to, że nie możesz usunąć bana, czy też ktoś nie może wejść na forum? |
|
|
|
 |
accept

|
Wysłany: 20-11-2007, 15:41
|
|
|
Nie potrafię w inny sposób usunąć sobie (adminowi) bana inaczej, jak tylko poprzez wykasowanie go w bazie danych, bowiem nie mam kulumny z 'X' u siebie. Nie zdarzało mi się to na żadnym moim forum, ale nie będę płakał, bo to jakiś mały bład w którymś z plików dajacych możliwość usunięcia sobie bana. Gdzieś czegoś nie wczytałem, albo za bardzo przerobiłem.
Chciałbym skasować swojego bana przy pomocy SQL
Przy okazji- jeśli ktoś nie potrafi wejść po danym mu banie, to chyba cookies powinien skasować, prawda? |
|
|
|
 |
arcy

|
|
|
|
 |
accept

|
Wysłany: 20-11-2007, 16:16
|
|
|
Tutaj jest banlista.
Jest pusta. Nie wiem jak mnie mógł zbanować użytkownik testowy.
Pozostał też WARN - też go chce skasować i pozostaje zrobić to jedynie przez SQL
Jeśli wejdę w szegóły moje (Rafał) to tabela jest zupełnie EMPTY
Sęk w tym, że nie mam kolumny 'Usuń', o czym już wspominałem |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 20-11-2007, 16:27
|
|
|
Ti ty masz bana czy nie? Jak mozesz mowic, ze masz bana skoro latasz po swoim forum i po PA? Chyba czegos nie rozumiem. Zrob synchro userow |
|
|
|
 |
accept

|
Wysłany: 20-11-2007, 16:35
|
|
|
Był czasowy- bardziej mnie martwi ostrzeżenie.
Synchro już zrobiłem nawet dwa razy.
Nie prościej naprawdę użyć baz? |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 20-11-2007, 16:38
|
|
|
Mozesz zajrzec do tabeli phpbb_users_warnings i usunac, czemu nie, sprawdz jakie ID maja re osoby z warnami i usun warny, albo po prostu wyczysc cala tabele. Wyczysc, nei usun, czyli
Kod: | TRUNCATE TABLE `phpbb_users_warnings` |
|
Ostatnio zmieniony przez joli 20-11-2007, 16:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
accept

|
Wysłany: 20-11-2007, 16:39
|
|
|
Dobrze. Jak to zrobić?
Jestem w bazach.
phpbb_users_warnings nie ma tu innej tabeli
[ Dodano: 20-11-2007, 16:43 ]
Naturalnie- rozumiem różnicę.
Nie chciało mi się baz uczyć a teraz? Byłoby jak znalazł.
[ Dodano: 20-11-2007, 16:44 ]
Jeszcze jedno- jeśli zastosuję kod, to wpisuję go w SQL?
[ Dodano: 20-11-2007, 16:49 ]
Joli, jak zwykle nieoceniona, dziękuję.
Ps. my się chyba znamy, wiesz? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!