|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 23:11 |
[Problem]przeglądanie forum |
Autor |
Wiadomość |
milers
|
Wysłany: 12-12-2007, 17:23 [Problem]przeglądanie forum
|
|
|
Witam.
Jestem nowym użytkownikiem w dziedzinie tworzenia for więc proszę mi wybaczyć moją niewiedze.
1.
Przejdźmy do mojego problemu, mianowicie gdy wchodzę jako administrator na forum i przeglądam dział ''regulamin''(jak narazie tylko jeden dział istnieje na tym forum:]) to jest wszystko wporządku, lecz gdy wchodzę w ten temat jako normalny user bądź osoba nie zalogowana wyświetla mi się komunikat:
''podaj hasło działu'' i miejsce na wpisanie hasła. Więc moje zapytanie jest takie: W jaki sposób można wyłączyć nakaz wpisania hasła żeby obejżeć ten dział?
2.
Druga pytanie to: Co zrobić żeby użytkownik nie zalogowany mógł przeglądać forum, ale żeby nie miał możliwości pisania na nim?
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Rafał |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Miki_

|
Wysłany: 12-12-2007, 17:51
|
|
|
1. PA -> fora -> zarządzaj -> edytuj -> wyczyść pole hasło
2. PA -> fora -> zezwolenia ogólne -> czytanie i widoczność dla gości, pisanie i odpowiedzi dla zarejestrowanych |
_________________ Warto przeczytać regulamin forum, na którym się pisze. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!