|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:40 |
[Problem] Dostęp do forum na niezarejestrowanych i ...!!! |
Autor |
Wiadomość |
boommax
|
Wysłany: 26-12-2007, 03:44 [Problem] Dostęp do forum na niezarejestrowanych i ...!!!
|
|
|
Witam.
Mam pewien problem...czy jest możliwość, aby forum(tematy) było(y) widoczne dla niezarejestrowanych, ale z kolei po zarejestrowaniu się zostają oni przydzieleni do jakiejś grupy, która widzi tylko jeden dział, ale nie całe forum, dopiero po dodaniu ich do drugiej grupy odzyskają pełną funkcjonalność forum.
Ktoś ma na to pomysł?? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
nicon

|
Wysłany: 26-12-2007, 04:03
|
|
|
boommax, zezwolenia for, zezwolenia zaawansowanie, ustaw we wszystkich poza tym jednym na 'prywatne', stwórz dwie grupy:
grupa numer 1 => zezwolenia grupy => dostęp zabroniony,
grupa numer 2 => zezwolenia grupy => dostęp zezwolony. |
_________________ Pozdrawiam, Piotr `nicon` Kowalczyk.
Pomoc poza forum tylko odpłatna.
DBA - jak sama nazwa wskazuje - jest to osoba, która dba o bazy danych. |
|
|
|
 |
boommax
|
Wysłany: 26-12-2007, 13:25
|
|
|
To to wiem, tylko, że wtedy niezarejestrowani nie mogą już czytać całego forum, a na tym mi zależy!! |
|
|
|
 |
gaku

|
Wysłany: 26-12-2007, 13:30
|
|
|
boommax, czyli niezarejestrowania mająwidzieć wszystkie fora, grupa 1 tylko jedno forum, grupa druga wszystkie fora ? |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
 |
boommax
|
Wysłany: 26-12-2007, 22:37
|
|
|
Tak, dokładnie...po prostu jest straszny problem z nowo zarejestrowanymi-kompletnie nie czytają regulaminu, a tak przynajmniej będą zmuszeni, bo w nim będą dalsze wskazówki...troche to trudne, ale cóż...muszą cierpieć |
|
|
|
 |
gaku

|
Wysłany: 27-12-2007, 16:10
|
|
|
no dobra, ale w takim razie moje pytanie... po co się rejestrować skoro jako niezarejestrowani maja to, co Ci najbardziej zaawansowani ? |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!