|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[opinie] cyberdusk.pl |
Autor |
Wiadomość |
Didżejownia

|
Wysłany: 28-12-2007, 11:36
|
|
|
Dokładnie, popieram przedmówców, można walić do admina na gg non stop, nie odpisuje, telefonu nie odbiera... firma krzak...?
Nie wiem co sobie oni wyobrażają. Jednak jeśli wszystko działa w miare, to mi to jakos strasznie nie przeszkadza, ale nerwów mozna stracić KUPĘ.. szczególnie z przedłużaniem serwera... |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
carvino
|
Wysłany: 10-01-2008, 17:26 cyberdusk
|
|
|
zakladam nowy watek by moderator/admin zobaczyl go
mozecie go polaczyc ze starym
mam prosbe - czy mozecie usunac z listy polecanych hostingow "hosting" cyberdusk?
powody:
calkowity brak kontaktu z adminem
kontakt telefoniczny - pomimo podania na stronie - nie istnieje - nikt nigdy nie odebral telefonu
kontakt gg - przez ostatnie pol roku ktos tam przez tydzien w roli admina wystepowal - teraz znowu nikt nie odpisuje
kontakt przez ticety - b czesto ticety gina i nie dochodza, gdy juz cos dojdzie - to ostatnio czekalem 2 dni na odpowiedz
serwery dosc czesto zaliczaja pady - juz dawno nie ma 99.9% uptime
a dzis od 4 godzin nie dziala serwer - oczywiscie nikogo nie ma, nikt nie odbiera telefonow, nikogo nie ma na gg - firma nie istnieje...
przez polecanie ich wkopujecie mase ludzi i nabijacie im kase
od pol roku sa coraz gorsze komentarze o tej firmie - wiec nie warto im pomagac
za chwile ktos moze pomyslec, ze wspomagacie ich celowo
moze kiedys ta firma byla dobra - ale teraz jest to niskiej klasy hosting |
|
|
|
 |
arcy

|
|
|
|
 |
carvino
|
Wysłany: 11-01-2008, 22:13
|
|
|
dziekuje...
chcialbym nadmienic, iz:
wczoraj serwer wlaczono o 19 - czyli time out -5h
nie dostalem odpowiedzi na mojego ticketa - natomiast w systemie ticket zostal zamkniety - czyli rozumiem, ze admin polozyl po sobie uszy - ale przepraszam i dziekuje to juz ma w dupie (pardon)
druga sprawa - dzis godzina 20... serwer fika znowu
oczywiscie mail wyslany, ticket przyszedl - reakcji zero
admin moze wpadnie w poniedzialek jak impreza sie skonczy
pewnie znowu sprzataczka nie mogla znalezc gniazkda by podlaczyc odkurzac i wypiela serwer - tak to bywa
szkoda tylko ze po dupie za to dostaje - ja i 7 innych moich domen
[ Dodano: 12-01-2008, 09:35 ]
posluchajcie - to jest jakas tragedia - 13h mija jak serwer nie dziala - a ten dupek nic...
rece mi opadaja...
juz mam kolejny hosting - ale nie wszystko moge przeniesc - bo nie mam baz danych |
|
|
|
 |
treker
|
Wysłany: 14-01-2008, 12:53
|
|
|
Mam tak samo, co prawda serwer działa ciągle, ale:
-Dziwna rzecz na e-maile czasem odpowiadali, po 3 dniach najwcześniej, ale e-maile z prośbą o zmianę ustawień serwera, chyba jakimś dziwnym trafem giną, bo od 30 dni nie dostałem odpowiedzi na 4 e-maile i liczne wiadomości na gg,a oczywiście ustawienia się nie zmieniły. -Tickety raz odpowiedzieli, ale od czasu wysłania ticketu z tym zapytaniem o zmianę ustawień konta, nagle cisza.
Tak się zastanawiam może nie zapłacili rachunków i teraz biedacy nie mają internetu, żeby mi odpowiedzieć.
[ Dodano: 18-01-2008, 20:30 ]
Następnego dnia po napisaniu tego postu mój ticket został załatwiony i zamknięty, ale na kolejny e-mail o tym jak ustawić Session save path już mi nike nie odpisał |
|
|
|
 |
DjDr

|
Wysłany: 26-03-2008, 14:50
|
|
|
Witajcie.
Pozwolę sobie dopisać i przestrzec wszystkich, którzy planują kupić konto w cyberdusk.pl
1. Kupiłem największe konto na pół roku dla swojej firmy. Mimo pisania maili, próby dodzwonienia się, pisania na GG nie otrzymałem obiecanej faktury. Powinienem wysłać kontrolę skarbową na tą pseudo firmę i być może to zrobię.
2. Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na w/w problem. Hosting widmo ? Nikt nie odpisał mi na moje maile. Pobrać pieniądze jak najbardziej, wówczas kontakt był. Po wpłacie kontakt się urwał. 0 supportu.
3. Serwer w ostatnich 4 dnia działał łącznie ok 5 godzin. Wysyłane maile do pseudo supportu nic nie dały. Tickety otwarte, nie zamykane, 0 odpowiedzi. Na GG nikogo nie ma, telefonu nikt nie odbiera.
Rękoma i nogami odradzam wszystkim. Nie dajcie się okradać.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Mazoor
|
Wysłany: 26-03-2008, 21:30
|
|
|
DjDr, musze cie poprzeć. Odradzam CyberDusk. Kupilem serwer Micro za 40 zł
Odrazu wpłaciłem pieniądze na konto, a przez kolejne 7 dni pisali maile, że konto nie zostało opłacone i zebym wysłał pieniądze. Po tygodniu zaakceptowali moją wpłate. Dostałem serwer, ale bez obiecanej domeny. A u nich skrypty php działaja tylko pod ich domena. Pisałem do supportu, na gg, maile i tickety, i nawet dzwoniłem. Niestety zadnego kontaktu. Wkońcu admin odpowiedzial mi po 3 tygodniach na moj problem dot. niedziałającej domeny. I napisał, że wszystko działa bla bla Pozdrawaim.
Niestety domena nadal nie działała 40 zł tylko straciłem bo nie moge do dzis otworzyc php.
Zrezygnowałem i NIE POLECAM tej gównianej firmy.
Kupiłem hosting na linuxpl.com - wszystko podobnie zrobione. Panel Admnistracyjny, na serwerze te same pliki itp.
Ale support jest zawsze dostępny, szybko zatwierdzili moja wpłate, i w okresie testowym moglem uzywac PHP nie to co w cyberdusku. Bo w cyberdusku w testowym koncie nie mozna bylo zobaczyc php, obiecali ze php bedzie dzialac po otrzymaniu wpłaty, ale niestety nie działa.
PS Niech ktoś zajmie sie ta firma, oni po prostu oszukują ludzi. |
|
|
|
 |
DjDr

|
Wysłany: 14-04-2008, 17:20
|
|
|
Onet zablokowałem pocztę przychodzącą z cyberdusk.pl
Odpowiedź Onetu:
Cytat: | Witamy,
Dziękujemy za list.
Adres 78.46.42.232 (cyberdusk.pl) został zablokowany z powodu rozsyłania
spamu na konta naszych użytkowników. Sprawa jest aktualnie w sprawie
wyjaśniania.
Pozdrawiamy,
--
Zespół Abuse Grupa Onet.pl SA, 30-126 Kraków, ul. Gabrieli Zapolskiej 44
Polityka Onet AntySpam: http://antyspam.onet.pl/2435,dzial.html
|
Support Cyberdusk nie istnieje. To hosting widmo absolutnie.
System supportu nie działa. Tickety wracają z błędami.
Jeśli ktoś posiada tam stronę, radze prędko robić kopię bazy i plików. Tylko czekać jak zniknie to z powierzchni ziemi Oby nie wróciło pod inną nazwą. |
|
|
|
 |
longas
|
Wysłany: 27-12-2008, 12:03
|
|
|
mam taki problem...
mam do 29 grud. tam konto jeszcze....24 gr. przeparkowałem stamtad domene *.pl i nie moge się dostac na konto...
może mi ktoś podac ogolne sciezki dostepu do logowania się do directadmina i phpmyadmina ?
musze dostac sie do bazy na serwerze |
|
|
|
 |
maus

|
Wysłany: 27-12-2008, 17:45
|
|
|
http://cyberdusk.pl:2222/
hehe najczęściej port 2222
zobacz |
_________________ Nie pomagam na gadu-gadu, pisząc do mnie spodziewaj się tytułu 'zablokowany'. |
|
|
|
 |
longas
|
Wysłany: 27-12-2008, 18:38
|
|
|
dzieki....ale cos nie moge sie dostac do directa
a sciezka do phpadmina jaka moze byc? |
|
|
|
 |
maus

|
Wysłany: 27-12-2008, 21:21
|
|
|
taa zpingowałem cyberdusk miałem IP i potem dodałem ciąg słów phpmyadmin i jest
78.46.66.73/phpmyadmin
www.cyberdusk.pl/phpmyadmin/
pozdrawiam |
|
|
|
 |
longas
|
Wysłany: 27-12-2008, 22:42
|
|
|
dziwne....wchodziłem na ten adres koło 16 i pisało page not found
ale to rzeczy....na DA i phpmyadmina nie moge sie zalogowac....czy to oznaczna przy przeparkowaniu domeny ze starego serwa na nowy, że konto na starym przejstaje istniec?
orientujesz sie może? |
|
|
|
 |
DuroneK

|
Wysłany: 17-03-2009, 23:18
|
|
|
używa ktoś tego hostingu ? poprawili się coś ? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Lukasamd [Usunięty]
|
Wysłany: 18-03-2009, 07:32
|
|
|
"Trwa przebudowa forum. W przypadku problemow prosimy o kontakt z pomoca techniczna support@cyberdusk.pl"
IMO to jest wystarczająca odpowiedź |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!