|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:40 |
[Problem] Portal, ankiety |
Autor |
Wiadomość |
Anatholius2

|
Wysłany: 04-01-2008, 00:28 [Problem] Portal, ankiety
|
|
|
Zainstalowałem sobie wersję 1.12.6 i o ile wcześniej tego problemu nie było, to tutaj jest. Przeszukałem forum i znalazłem 2 tematy:
http://www.przemo.org/php...ht,menu+ankiety
http://www.przemo.org/php...ht,menu+ankiety
i po krótkiej analizie, w pliku portal.php, do fragmentu
Kod: | if ( !$portal_config['module1'] && !$portal_config['module2'] && !$portal_config['module3'] && !$portal_config['module4'] && !$portal_config['module5'] && !$portal_config['module6'] && !$portal_config['module7'] && !$portal_config['module8'] && !$portal_config['module9'] && !$portal_config['module10'] && !$portal_config['module11'] && !$portal_config['module12'] && $portal_config['poll'] != '1' )
{
$begin_left_panel_off = '<!--';
$end_left_panel_off = '-->';
}
if ( !$portal_config['module13'] && !$portal_config['module14'] && !$portal_config['module15'] && !$portal_config['module16'] && !$portal_config['module17'] && !$portal_config['module18'] && !$portal_config['module19'] && !$portal_config['module20'] && !$portal_config['module21'] && !$portal_config['module22'] && !$portal_config['module23'] && !$portal_config['module24'] && $portal_config['poll'] != '2' )
{
$begin_right_panel_off = '<!--';
$end_right_panel_off = '-->';
} |
zostały wstawione warunki
Kod: | $portal_config['poll'] != '1' |
i
Kod: | $portal_config['poll'] != '2' |
gdzie wartości:
'0' - jeśli panel ankiety ma być wyrównany do lewej strony,
'1' - do środka,
'2' - do prawej.
Moje pytanie: Po co te warunki? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!