|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:41 |
[Problem] Załączniki przez FTP |
Autor |
Wiadomość |
czarnowidz
|
Wysłany: 03-02-2008, 17:39 [Problem] Załączniki przez FTP
|
|
|
Od paru godzin staram się skonfigurować na forum stojącym na hostingu yoyo.pl wysyłanie załączników na serv ftp. Próbowałem przeróżne i zawsze ten sam błąd przy testowaniu połączenia :
Błąd włączenia/wyłączenia Trybu pasywnego
Próbowałem wyłączyć/włączyć tryb pasywny, ale ten sam efekt.
Passy na 100% dobre wpisuje.
Wpisywałem już parametry do innego ftp z yoyo.pl, ugu.pl i kilku innych zagranicznych hostingów i zawsze kończyło się błędem. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
czarnowidz
|
Wysłany: 03-02-2008, 23:08
|
|
|
cybul napisał/a: | może zmień program obsługujący FTP... |
wytłumacz mi jak mam zmienić program obsługujący ftp ?
chodzi mi tutaj o skrypt w phpBB by przemo. |
|
|
|
 |
gaku

|
Wysłany: 04-02-2008, 19:51
|
|
|
Cytat: | wytłumacz mi jak mam zmienić program obsługujący ftp ? | ściągasz inny program i go używasz, albo czekasz, może coś z yoyo jest nie tak |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
 |
czarnowidz
|
Wysłany: 05-02-2008, 17:46
|
|
|
gaku, chyba się nie zrozumieliśmy... na ftp z yoyo ja się mogę łączyć, np przez TC, ale mi chodzi o skrypt wysyłania załączników na inny serv ftp - nie mogę się połączyć, a przy teście wywala błąd, o którym wyżej napisałem. |
|
|
|
 |
gaku

|
Wysłany: 05-02-2008, 19:15
|
|
|
nie napisałeś, że chodzi o skrypt. W pierwszym poście jest jeden wielki bełkot, więc nie dziw się, że nikt Cie nie rozumie |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
 |
czarnowidz
|
Wysłany: 06-02-2008, 16:28
|
|
|
Cytat: | nie napisałeś, że chodzi o skrypt. W pierwszym poście jest jeden wielki bełkot, więc nie dziw się, że nikt Cie nie rozumie |
Na forum supportu phpbb2 by przemo nie pisał bym o moich problemach z programem do zarządzania ftp, ale nie po to założyłem topic, żeby się jeszcze kłócić. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!