|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:43 |
Problem z wrzucaniem dużych zdjęć |
Autor |
Wiadomość |
Pawlo
|
Wysłany: 30-03-2008, 17:33 Problem z wrzucaniem dużych zdjęć
|
|
|
Czy da się jakoś wkleić zdjęcie w poście tak żeby jego wymiary się automatycznie NIE pomniejszały ? Oryginalne wymiary dopiero widzę jak sie na dane zdjęcie kliknie i wtedy wyskakuje nowe okno z tym właśnie zdjęciem. Ale ja chce żeby zdjęcie nie zmieniało swoich wymiarów... Da się to jakoś zrobić ? Poprzednio używałem fora.pl teraz mam eev.pl. Na fora bez problemu mogłem zdjęcia wrzucać o dowolnej wielkości. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
koziolek

|
|
|
|
 |
Pawlo
|
Wysłany: 30-03-2008, 18:18
|
|
|
Dobra wchodzę do panelu --> Ogólne --> Style i tam mam tabelkę. Klikam na na "Edytuj Style"
i potem pojawia się białe tło. Po prostu pustka... Coś jest nie tak ?
 |
|
|
|
 |
koziolek

|
Wysłany: 30-03-2008, 18:50
|
|
|
Pawlo, weź ściągnij plik viewtopic_body.tpl z FTP na dysk, otwórz w notatniku (ablo czymś innym) i zamień co trzeb |
_________________ #4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu |
|
|
|
 |
Pawlo
|
Wysłany: 31-03-2008, 01:37
|
|
|
Sorry ale ja jestem zielony jak shrek :] Gdzie z FTP bo nie bardzo kminie o co ci chodzi. Ja chyba myślę o czym innym niż ty. Gdzie znajdę dokładnie ten plik. Sorry za głupotę |
|
|
|
 |
koziolek

|
Wysłany: 31-03-2008, 08:32
|
|
|
no nie stety ale na eev.pl nie masz dostępu do FTP ani do edycji style przez PA
Przykro mi, ale nic nie zrobisz
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=43892 |
_________________ #4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!