|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problem z html |
Autor |
Wiadomość |
masa9975
|
Wysłany: 26-08-2008, 22:36 Problem z html
|
|
|
Witam!
Znowu muszę napisać gdyż jedna pani z obsługi nie jest zbyt miła i potrafi tylko krytykować a nie pomagać.
Więc pytam:
Dlaczego mojemu koledze nie działa html na forum? Dodam że ma tą samą ranę co ja a mi działa.
Próbowałem z jego konta u mnie na kompie ale też nie działa.
Proszę o pomoc. |
Ostatnio zmieniony przez masa9975 26-08-2008, 22:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 26-08-2008, 22:42
|
|
|
Jedna pani z obsługi zaczyna miec dosyc.
http://www.przemo.org/php...opic.php?t=5706
Cytat: |
10. Nadaj odpowiednią (jasną i streszczającą problem) nazwę swojemu tematowi! Tematy z nazwami typu "PROBLEM" , "POMOCY", "BŁĄD" są nieprawidłowe i będą zamykane. W jednym temacie powinieneś poruszać tylko jeden problem. |
ROZUMIESZ PO POLSKU?????????????
Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami. Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku. |
|
|
|
 |
masa9975
|
Wysłany: 26-08-2008, 22:46
|
|
|
Dobrze zmieniłem nazwę tematu. Czy teraz mi ktoś pomoże? |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 26-08-2008, 23:02
|
|
|
http://www.fifa-online.pl/check_files.php
popraw chmody, wrzuc prawidlowe pliki
masz wszystkie zezwolenia na html dla niego ustawione? to ze ma range taka sama, niewiele mi mowi, ranga to zaledwie obrazek. zezwolenia ma? Jakie? |
|
|
|
 |
masa9975
|
Wysłany: 27-08-2008, 11:17
|
|
|
Zezwolenia ma te same co ja Ma moderatora działu i ma administratora to samo co ja
YY zmieniłęm chmody i nadal nic |
|
|
|
 |
MagicalFire

|
Wysłany: 27-08-2008, 13:54
|
|
|
wejdź w PA ----->Ogólne---->Konfiguracja---->profilu
Zawsze włączaj HTML
Czy podczas rejestracji oraz edycji profilu, pokazać pole "Zawsze włączaj HTML" ?
ustaw na TAK
potem osoba niech wejdzie w swój profil i ustawi
Zawsze włączaj HTML: na TAK
i musi smigac
[ Dodano: 27-08-2008, 13:54 ]
Cytat: | Znowu muszę napisać gdyż jedna pani z obsługi nie jest zbyt miła i potrafi tylko krytykować a nie pomagać. |
nie gadaj na panią bo ona jest fajna joli, :* |
Ostatnio zmieniony przez MagicalFire 28-08-2008, 15:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
masa9975
|
Wysłany: 27-08-2008, 20:35
|
|
|
Koleś jesteś wielki! Masz ode mnie plusika i to duuuuuużęgo! Proszę zaliczyc za 5! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!