|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 22-01-2012, 11:05 |
(PROBLEM) Z LOGOWANIEM |
Autor |
Wiadomość |
xrobak
|
Wysłany: 21-01-2009, 11:31 (PROBLEM) Z LOGOWANIEM
|
|
|
Mam problem z logowaniem na moim forum można się na nim zarejestrować ale nie da się zalogować forum ma być ogólno dostępne bez potrzeby rejestracji ale nawet ja jako administrator nie mogę się zalogować forum zainstalowałem wczoraj zmieniłem w nim styl na inny.
tomi się wyświetla jak próbuje się zalogować
Not Found
The requested URL /phpBB_modified_by_Przemo/phpBB_modified_by_Przemo/index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.41 Server at www.polskinewark.co.uk Port 80
Zastanawia mnie dlaczego próbuje znaleźć w /phpBB_modified_by_Przemo/phpBB_modified_by_Przemo/index.php forum jest zainstalowane bezpośrednio w katalogu /phpBB_modified_by_Przemo
Proszę o pomoc |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
lui754

|
|
|
|
 |
xrobak
|
Wysłany: 21-01-2009, 11:58
|
|
|
Wielkie dzięki zabieram się do pracy
[ Dodano: 21-01-2009, 12:31 ]
Wielkie dzięki dla lui754 wszystko już gra |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!