Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:58 |
[styl] jasidogdotcom |
Autor |
Wiadomość |
nasedo

|
Wysłany: 29-11-2004, 11:17 [styl] jasidogdotcom
|
|
|
Przerobićem styl jasidogdotcom do wersji przema. Zapraszam do testowania TUTAJ . Narazie jeszcze nie wrzucam go do ściągnięcia bo jest pewnie masa błądów. Przy okazji.. wie ktoś może dlaczego przy wejściu do kategorii człąc tabeli jest szara i w okienku na ostatni post nic niema? |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Modernizacja
|
Wysłany: 29-11-2004, 11:54
|
|
|
bo w viewforum_body.tpl (chyba tu )
musisz dorobić pare komórek bo ich nie ma
a tak w?a?ciwie to przesunac je o jedn? w prawo bo jak widzisz wartość postów nie jest pod napisem "odpowiedzi" a NASEDO nei jest pod "Autor"
enjoy |
_________________ hej ho! Gość. widziałe? to forum?
Zanim co? napiszesz czytaj zasady oraz FAQ. |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 29-11-2004, 14:03
|
|
|
Pogrzebalem jeszcze troche przy tym stylu i chyba juz wiekszosc bledow poprawilem. Załączam go do ściągnięcia.
jasidogdotcom.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 435 raz(y) 874,8 KB |
|
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
Ostatnio zmieniony przez nasedo 29-11-2004, 14:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Modernizacja
|
Wysłany: 29-11-2004, 14:19
|
|
|
a jak sie mają sprawy z załącznikami?
bo ile ja juz stylów przerobilem to w zadnym nei dziala załączanie plików...
tak samo w niektórych stylach przerabianych przez innych...
[ Dodano: 29-11-2004, 14:20 ]
aha... i zobacz co jest przy rejestracji
nie ma pola do nicka
rejestracja.GIF
|
 |
Plik ściągnięto 88 raz(y) 17,45 KB |
|
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 29-11-2004, 14:35
|
|
|
upsss.. faktycznie.. pole na nick juz poprawilem. w poscie wyzej jest juz do sciagniecia uaktualnione. kto juz sciagnal to zalaczam poprawiony plik. z załącznikami chyba tez mam problem.. dodaac dodaje ale linku nie tworzy
profile_add_body.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 428 raz(y) 3,68 KB |
|
|
|
|
 |
szpak

|
Wysłany: 29-11-2004, 15:01
|
|
|
POdoba mi się, lecz.....
co? guziczki mi nie pasuj? do stylu, co? mi się zdaje że nowych nie robiłe?, ale zawsze można samemu se to wymieni?.
na stronie memberlist.php rozje?dza się grafika na dole
Dla mnie ogólnie bomba, podoba mi się delikatna kolorystyka, kilka poprawek i wykorzystam ten styl, więc czekam na poprawki. |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 29-11-2004, 15:16
|
|
|
memberlist poprawione.. zeby nie kr?ci? z załącznikami najnowsza wersja będzie zawsze na www.radio-respect.net/styl1.rar |
|
|
|
 |
Modernizacja
|
Wysłany: 29-11-2004, 15:30
|
|
|
przy wgrywaniu załącznika:
Kod: | Warning: imagejpeg(): Unable to open '/home/accounts_a/abi/public_html/forum/files/thumbs/t_seweryn.jpg' for writing in /home/accounts_a/abi/public_html/forum/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 203
|
|
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 29-11-2004, 15:34
|
|
|
z załącznikami niewiem co jest.. mi się wgraćo normalnie i to z poziomu usera nie admina.. i ten twoj tez sie wgral bo widac go |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 29-11-2004, 16:36
|
|
|
nie no mi sie osobiscie podoba tylko, ze pasek na ktorym jest to
Kod: | FAQ · Szukaj · Użytkownicy · GrupyGrupy · Rejestracja Profill Zaloguj
Statystyki Download Album Chat |
mogl bys poszerzyc na photsopie lub z leksza z mienic by miescilo sie na nim
Kod: | Statystyk Download Album Chat | lepiej by wygldalo
Ale ogólnie ladnie |
|
|
|
 |
szpak

|
Wysłany: 29-11-2004, 16:39
|
|
|
Ja bym dwie linie umieścić pod tym paskiem bo w pasku mało czytelne jest i się mu nie zmiećci wszystko w jednej lini, chyba ze utnie człąc linków ale widziałem już style gdzie nie ma linku naprzykład do download, i styl nie do wykorzystania u niektórych.
taka sugestia
[ Dodano: 02-12-2004, 04:06 ]
i jak idź prace ?? czekam na wersje końcow? |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 02-12-2004, 14:21
|
|
|
wersja koncowa juz jest. zrobilem polskie przyciski do standardu bo byly z innego stylu, ikonki poprawione |
|
|
|
 |
szpak

|
Wysłany: 02-12-2004, 14:44
|
|
|
I bomba, no prawie...
sorki ze Ci marudz?, ale styl jest extra tylko ze ma małe błądy jeszcze. Nie wszędzie wyświetlają się ikonki
to co zauważyłem:
na dole strony Wa?ne ogłoszenie
ikonki w wiadomościach w sumie moga został, przyda?y by się takie same jak do stylu oryginalne ale....
w wiadomościach po przejściu do kolejnych działów "Skrzynka", "Wysłane ", "Do Wysłania" "Zapisane" jak się na nie kliknie to zmieniaj? kolor na taki jak tło i nie widać tych napisów. Co? się zepsuło z tabelk? "Zapisane wiadomości zajmuj? 0%"
na dole w wiadomościach stopka graficzna wyjeżdża poza ramkę na ca?? szerokość strony.
Na stronie głównej rozjeżdżaj? się ikonki do działów for, trzeba by zrobić je na tą sam? szerokość co są oryginalne (chodzi o tło gifa).
No i moja sugestia, przyciski w szarym polu (FAQ · Szukaj · Użytkownicy · Grupy Nie masz wiadomości Profil Wyloguj [ Wieczny ?owca ] ) jak by można niżej nad (Statystyki Nie masz wiadomości Download Album Chat ) to by lepiej wyglądaćo. Ale to tylko moje zdanie.
W przeglądaniu profilu wkradł się niepo??dany znak pod widokiem Avata (-->)
Jeszcze ikonki Ignoruj i cytuj
sorki za wytykanie ale czekam na ten styl w pełni gotowy
pozdarfiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
nasedo

|
Wysłany: 06-12-2004, 12:28
|
|
|
szpak napisał/a: | Nie wszędzie wyświetlają się ikonki
to co zauważyłem:
na dole strony Wa?ne ogłoszenie |
Poprawione
szpak napisał/a: | ikonki w wiadomościach w sumie moga został, przyda?y by się takie same jak do stylu oryginalne |
Chdzi Ci o ikonki w prywatnych wiadomościach? Takie są w oryginale.
szpak napisał/a: | "Skrzynka", "Wysłane ", "Do Wysłania" "Zapisane" jak się na nie kliknie to zmieniaj? kolor na taki jak tło i nie widać tych napisów |
Za Chiny nie mogę dość co to jest.. poszukam i poprawie..
szpak napisał/a: | Co? się zepsuło z tabelk? "Zapisane wiadomości zajmuj? 0%" |
"Co?" czyli ? Tabelka działa jak powinna..
szpak napisał/a: | na dole w wiadomościach stopka graficzna wyjeżdża poza ramkę na ca?? szerokość strony. |
Poprawione
szpak napisał/a: | Na stronie głównej rozjeżdżaj? się ikonki do działów for, trzeba by zrobić je na tą sam? szerokość co są oryginalne (chodzi o tło gifa). |
Również poprawione
szpak napisał/a: | W przeglądaniu profilu wkradł się niepo??dany znak pod widokiem Avata (-->) |
Już go niema
[edit]
styl poprawilem ale poprawiona wersje wrzuce mam nadzieje najpozniej do jutra poniewaz na serwerze na ktorym testowalem ten styl padlo ftp
[edit2]
serwer naprawili. poprawiona wersja stylu juz do ściągnięcia |
|
|
|
 |
|