|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:58 |
[pytanie] Skąd styl bierze ustawienia MySQL? |
Autor |
Wiadomość |
_Misiek_

|
Wysłany: 05-12-2004, 11:31 [pytanie] Skąd styl bierze ustawienia MySQL?
|
|
|
Chodzi mi o to, że po zainstalowaniu stylu np. Appalachia zmienia mi on ustawienia w tabeli config. Skąd on więc pobiera te ustawienia, żeby przy instalacji mógł Update'owa? tabele? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
szpak

|
Wysłany: 05-12-2004, 11:52
|
|
|
co? nie tak, styl nie może ingerowa? w tabele SQL, jejku pierwsze s?ysze, no ale może ktoś mnie naprostuje i zaskoczy ale moim zdaniem to niemożliwe, to znaczy możliwe ale tego nie robi, pliki stylu nie wywo?uj? zapytań do bazy SQL |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
 |
Kizio

|
Wysłany: 05-12-2004, 14:14
|
|
|
Jak instalujesz styl przez PA to dodawany jest wpis o tym ze można uzywac tej skórki. |
|
 |
_Misiek_

|
Wysłany: 05-12-2004, 17:23
|
|
|
Mi raczej o zmiany w konfiguracji forum. Np. włącza mi się download... Jakim cudem tak się dzieje?? |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 05-12-2004, 17:32
|
|
|
download ci sie nie wlacza napewno.. ale jesli styl jest zle zrobiony to może byc tak ze widzisz link donloadu nawet jesli go wylaczyles.. uzywaj sprawdzonych stylow z przemo.org i tego forum a nic takiego sie nie stanie |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
_Misiek_

|
Wysłany: 05-12-2004, 17:38
|
|
|
Dopra nie zrozumieli?my się chbya, bo czuj? się zbywany... Wytłumacz? to tak... Mam sobie forum. Sprawdzam w php my admin tabelą config. Szukam rekordu download. Patrz? wartość '0'. Wchodzą do PA wybieram z menu Style link Dodaj. Widz? wcześniej wrzucony na serwer styl Appallachia (pochodzący z przemo.org/phpBb2) klikam Instaluj. Odpalam str. główn? forum zmieniam na Appallachi? i widz? link do downloadu. Sprawdzam w php My Admin tabelą config, rekord download i widz? wartość '1'. Kto mi to wytłumaczy? Acha po odinstalowaniu Appallachii download jest nadal włączony... Dlaczemu tak się dzieje??? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!