|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Zero zaindeksowanych podstron oO |
Autor |
Wiadomość |
lsteam
Czarna lista

|
Wysłany: 11-11-2009, 19:41 [OffTopic] Zero zaindeksowanych podstron oO
|
|
|
Witam,
Zaszła taka dziwna sprawa posiadam domene ls-mod.pl od dłuższego czasu podczepiona dzisiaj ranno sprawdzam 1,5 tys zaindeksowanych podstron oki.. Nie dawno patrze
site:ls-mod.pl nic... dlaczego? czy to możliwe ze jakaś zawiecha? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Tavaro
|
Wysłany: 11-11-2009, 19:46
|
|
|
Domena dostała bana. |
|
|
|
 |
lsteam
Czarna lista

|
Wysłany: 11-11-2009, 19:54
|
|
|
Slucham? Jak to mozliwe.. i co ja mam zrobić? |
|
 |
Tavaro
|
Wysłany: 11-11-2009, 20:01
|
|
|
lsteam napisał/a: | Jak to mozliwe |
Strzelam, że przesadziłeś z ilością linków (seo tags, losowe tematy), no i te śmieci w stopce. Albo ktoś "życzliwy" Cię podkablował. Zresztą przy takim potworze, to się nie dziwię:
Kwality napisał/a: | Błąd transmisji HTTP
Wielkosc strony powyzej 200 KB: Chunked transfer |
lsteam napisał/a: | co ja mam zrobić? |
Zadbać o zawartość merytoryczną strony, pokasować zbędne linki, może zainstalować Spider Friendly. A potem (korzystając z Narzędzi Google dla Webmasterów) poprosić o ponowne indeksowanie. |
Ostatnio zmieniony przez Tavaro 11-11-2009, 20:03, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
lui754

|
Wysłany: 11-11-2009, 20:02
|
|
|
Wg mnie za dużo tego wszystkiego. Wymieszane wszystkie kategorie. dużo słów kluczowych. Możliwe że dodawałeś strone do katalogów zbyt często. Napisz na forum google dla webmasterów. Tam ci powiedzą co i jak. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!