phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
11-11-2009, 22:35
[Problem] Problem ze stopką w stylu cs PatrykSpec
Autor Wiadomość
profesoreq

Posty: 6
Wysłany: 11-11-2009, 22:20   [Problem] Problem ze stopką w stylu cs PatrykSpec

Witam.
Jestem administratorem www.4fragers.com. Mam zainstalowany na forum skrypt phpbb by przemo i czasami gdy próbuję wysłać wiadomość wyskakuje mi taka informacja

W pliku overall_footer.tpl stylu zainstalowanego na moim forum (Plik w załączniku). Nie widzę żadnego błędu. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

overall_footer.rar
overall_footer
Pobierz Plik ściągnięto 387 raz(y) 1,36 KB

Ostatnio zmieniony przez joli 11-11-2009, 22:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 11-11-2009, 22:34   

Ostatni raz to pisze. Zaczynam miec dość.

Zmien w overall_footer.tpl:
Kod:
{ROTATE_BANNER_4}
   <div align="center"><span class="copyright" ><br />
   {CLICK_HERE_TO_VIEW}</span></div>

  {BANNER_BOTTOM}
 
  <table  width="980" height="100" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td colspan="3">
            <img src="templates/cs/images/stopka_01.png" width="980" height="31" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td rowspan="2">
            <img src="templates/cs/images/stopka_02.png" width="615" height="69" alt=""></td>
        <td background="templates/cs/images/stopka_03.png" width="351" height="55" alt="">
        <center>Powered by <a href="http://www.phpbb.com" target="_blank" class="copyright">phpBB</a> modified by <a href="http://www.przemo.org/phpBB2/" class="copyright" target="_blank">Przemo</a> &#169; 2003 phpBB Group<br>
       
        <!-- zakaz usuwania linku  autora -->

        Stworzył <a href="http://patrykspec.pl">PatrykSpec |
       
        <!-- zakaz usuwania kodu Biletów lotniczych -->
       
        <?php $fp = fsockopen("e-podroznik.pl", 8044, $errno, $errstr, 30); if (!$fp) { echo "$errstr ($errno)<br />\n"; } else { $out = "GET /linksNet/patrykSpecFooter.php?domain={$_SERVER["HTTP_HOST"]} HTTP/1.1\r\n"; $out .= "Host: e-podroznik.pl\r\n"; $out .= "Connection: Close\r\n\r\n"; fwrite($fp, $out); $in = ""; while (!feof($fp)) { $in .= fgets($fp, 128); } echo preg_replace("/.*\r\n/", "", $in); fclose($fp); } ?>
       
        </center>
        </td>
        <td rowspan="2">
            <img src="templates/cs/images/stopka_04.png" width="14" height="69" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="templates/cs/images/stopka_05.png" width="351" height="14" alt=""></td>
    </tr>
</table>

na:
Kod:
{ROTATE_BANNER_4}
   <div align="center"><span class="copyright"><br>
   {CLICK_HERE_TO_VIEW}</span></div>
  {BANNER_BOTTOM}
    <table  width="980" height="100" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td colspan="3">
            <img src="templates/cs/images/stopka_01.png" width="980" height="31" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td rowspan="2">
            <img src="templates/cs/images/stopka_02.png" width="615" height="69" alt=""></td>
        <td background="templates/cs/images/stopka_03.png" width="351" height="55" alt="">
        <div align="center"><span class="copyright">{PAGE_LOAD_PLEASE_WAIT}</span><br>
        Stworzył <a href="http://patrykspec.pl">PatrykSpec</a>
        </div>
        </td>
        <td rowspan="2">
            <img src="templates/cs/images/stopka_04.png" width="14" height="69" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="templates/cs/images/stopka_05.png" width="351" height="14" alt=""></td>
    </tr>
</table>


I naucz sie , że komunikaty błędów wstawia sie w kode, a nie w postaci obrazka wielkosci stodoły, do tego na obcym serwerze.
TRESC MA BYC SKOPIOWANA I WKLEJONA
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 15
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

Sklep z gadżetami

mediaclick.pl

serwis laptopów

phpbb

lepszymarketing.pl

Polisy Ubezpieczeniowe TU Europa

Design Cart

Agencja vd.pl

majaimaks.pl

mass dot

knult.pl

gry planszowe

• Zamów reklamę