|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
BeerMod 2.2 - Odkrywanie [hide] tylko przez piwko. |
Autor |
Wiadomość |
FakeMan
|
Wysłany: 05-12-2009, 09:15 BeerMod 2.2 - Odkrywanie [hide] tylko przez piwko.
|
|
|
Witam, jak zrobić żeby w BeerMod 2.2 było odkrywanie tylko przez piwko, bo próbowałem
Pa > BeerMod > i wpisałem tam id for, ale w temacie pisze "Musisz postawić piwko lub odpowiedzieć w temacie" (coś takiego).
Pomoże ktoś? |
_________________ Moje modyfikacje :
Przerwa techniczna forum
Reklama w ostatnim poście |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MaTeK_
Czarna lista

|
Wysłany: 05-12-2009, 10:35
|
|
|
Zainstaluj BBCODE Manager... |
_________________ Instalacja/aktualizacja/konwersja/przenoszenie/naprawa for i portali
Więcej info na portfolio |
|
|
|
 |
FakeMan
|
|
|
|
 |
MaTeK_
Czarna lista

|
Wysłany: 05-12-2009, 10:53
|
|
|
no to klikasz w PA na bbcodemanager i tam masz [hide] i edytujesz treść o_0 |
_________________ Instalacja/aktualizacja/konwersja/przenoszenie/naprawa for i portali
Więcej info na portfolio |
|
|
|
 |
FakeMan
|
Wysłany: 06-12-2009, 14:49
|
|
|
Ale ja nie wiem jak zrobić tak jak jest w 2.4 żeby po postawieniu piwka się odkrywało hide a nie tak jak jest że albo odpiszesz albo postawisz, help me! |
_________________ Moje modyfikacje :
Przerwa techniczna forum
Reklama w ostatnim poście |
|
|
|
 |
They2

|
Wysłany: 06-12-2009, 15:04
|
|
|
FakeMan, odpowiedz jest w calym temacie beermod 2.2a, jesli cie meczy to odinstaluj bm i zaktualizuj na beer 2.4 i miec spokoj. |
_________________ Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!