|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] serwer-dns.pl |
Autor |
Wiadomość |
Pietrucha133
|
Wysłany: 19-12-2009, 22:17 [Problem] serwer-dns.pl
|
|
|
Co sadzicie o tych serwerach gdyz ja sie przymierzam kupi bo sa tanie i maja male parametry takie jak dla mojej strony |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
lsteam
Czarna lista

|
|
|
|
 |
Pietrucha133
|
Wysłany: 20-12-2009, 12:07
|
|
|
A jaki serwer byscie polecili? Potrzebuje takiego ktory nie jest drogi i nie ma wielkich parametrow gdyz na mojej stronie sa tylko informacje o firmie wiec duzego serwera nie potrzebuje. |
|
|
|
 |
smyku2
|
Wysłany: 20-12-2009, 12:30
|
|
|
netmark.pl |
|
|
|
 |
Pietrucha133
|
Wysłany: 20-12-2009, 12:46
|
|
|
smyku2 napisał/a: | netmark.pl |
No dobra jesli sobie kupie tam serwer to teraz takie glupie pytanie bo naprawde nie wiem czy bede mogl sobie pod niego podpiac domene która mam zakupiona na nazwa.pl? Chodzi o te adresy DNS bo w chwili obecnej mam jeszcze serwer z cba.pl. |
|
|
|
 |
smyku2
|
Wysłany: 20-12-2009, 12:54
|
|
|
będziesz mógł |
|
|
|
 |
n7

|
Wysłany: 20-12-2009, 13:00
|
|
|
Ja polecam netarteria.pl na początek pakiet Basic. Wymagania ok, wszystko działa wyśmienicie. Tani coś koło 40 zł. |
_________________ Fan joli
Wykonuję grafikę na przemo.
Zainstaluje dowolnego moda, w zamian za link w Twojej stopce. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
strus

|
Wysłany: 21-12-2009, 10:42
|
|
|
Dziwie sie jak w ogole ktos moze spojrzec na taki hosting.. ale w sumie.. teraz dzieciaki coraz glupsze, to dla nich takie bledy to juz nie bledy
Tylko u nas - Bespłatne serwery DNS - Tanie serwery witualne www * |
_________________ if(DobaZegarowa>24) cout<<"Z checia Ci pomoge!"; else cout<<"Fuck OFF and Find OUT it yourself."; |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!