phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Woytec
17-12-2013, 17:42
Statistics TOP5 in index by lui754 v1.7
Autor Wiadomość
VeV

Posty: 13
Wysłany: 18-11-2011, 16:05   

Chodzi mi oto jak zmienić kolor tych linii, ponieważ u mnie ich nie widać ;) ]




[ Dodano: 18-11-2011, 16:08 ]
Da radę zrobić takie tło pod 2 jakie jest pod 1.

----

Jak usunąć tamtą wychodzącą mi linię ?

[ Dodano: 18-11-2011, 16:09 ]


[ Dodano: 18-11-2011, 16:11 ]


[ Dodano: 18-11-2011, 16:12 ]
SRY ZA DOUBLE, LAG.

[ Dodano: 18-11-2011, 16:15 ]
I jak wycentrować ten tekst STATYSTYKI TOP 5

[ Dodano: 18-11-2011, 18:05 ]
??
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
adrian10020011

Pomógł: 2 razy
Posty: 261
Wysłany: 03-12-2011, 13:10   

dlaczego piszę Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting ')' in /virtual/c/s/csbania.ugu.pl/index.php on line 545 załącznik proszę o pomoc
 
     
S!wY

Posty: 20
Wysłany: 05-12-2011, 13:04   

Witam, dlaczego nie ma cellpica (koloru) grzebałem w .css ale coś nie wychodzi.

[ Dodano: 05-12-2011, 13:37 ]
Już znalazłem problem, powiedzcie mi jak zrobić aby czytało 1 cellpic główny z forum , bo czyta mi jakiś biały .
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1410 razy
Posty: 4760
Wysłany: 06-12-2011, 07:16   

S!wY napisał/a:
czytało 1 cellpic główny z forum

Musisz zobaczyć jaką klasę mają nagłówki forum i na takie pozamieniać w statystykach. Niestety na twoim forum nie widzę statystyk.
 
     
Konio944

Posty: 4
Wysłany: 28-12-2011, 00:14   

S!wY napisał/a:
Witam, dlaczego nie ma cellpica (koloru) grzebałem w .css ale coś nie wychodzi.

[ Dodano: 05-12-2011, 13:37 ]
Już znalazłem problem, powiedzcie mi jak zrobić aby czytało 1 cellpic główny z forum , bo czyta mi jakiś biały .


jak to pokazał siwy na scrennie chce zrobic te statystyki z prawej strony forum jak to zrobic, prosze o pomoc..
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1410 razy
Posty: 4760
Wysłany: 15-01-2012, 19:28   

Jakby ktoś miał zainstalowaną modyfikację kevina:

Oceń komentarz (PLUS/MINUS) (na wzór demotywatorów)

I chciał umieścić w statach zamiast 'pomógł' te punkty (kto ma najwięcej pozytywnych/negatywne) to proszę:

Kod:
--------[index.php szukamy:]--------

//Top Lista pomogl
$sql = "SELECT user_id, username, special_rank, user_level, user_jr FROM " . USERS_TABLE . "
    WHERE (user_id <> " . ANONYMOUS . " ) AND (special_rank > 0)
    ORDER BY special_rank DESC
    LIMIT 5";
$result = $db->sql_query($sql);
$i=0;
while ($row = $db->sql_fetchrow($result))
{
    $colored_username = color_username($row['user_level'], $row['user_jr'], $row['user_id'], $row['username']);
    $row_user_name = $colored_username[0];

    $i++;
    $who = '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&amp;" . POST_USERS_URL . "=" . $row['user_id']) . '" class="gensmall"' . $colored_username[1] . '>' . $row_user_name . '</a>';
    $how_many = '<b>' . $row['how_many'] . '</b>';

    $template->assign_block_vars('pom', array(
        'LI' => $i+0,
        'USERNAME' => $who,
        'POSTS' => $row['special_rank'])
    );
}

-------[Zamieniamy na:]-----------

// Top Lista 5 userów ocen komentarz
$sql = 'SELECT user_id, username, user_level, user_jr, points_plus, points_minus
FROM ' . USERS_TABLE . '
WHERE (user_id <> ' . ANONYMOUS . ' ) AND (points_plus > 0)
ORDER BY points_plus DESC
LIMIT 5';
$result = $db->sql_query($sql);
$i=0;
while ($row = $db->sql_fetchrow($result))
{
    $colored_username = color_username($row['user_level'], $row['user_jr'], $row['user_id'], $row['username']);
    $row_user_name = $colored_username[0];
    $i++;
    $who = '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&amp;" . POST_USERS_URL . "=" . $row['user_id']) . '" class="gensmall"' . $colored_username[1] . '>' . $row_user_name . '</a>';
    $template->assign_block_vars('oce', array(
        'LI' => $i+0,
        'USERNAME' => $who,
        'OCENKOM' =>  $row['points_plus'] . '/' . $row['points_minus'])
    );
}

--------[index_body.tpl szukamy:]--------

  <!-- BEGIN pom -->
   <tr><td width="10%" class="staty5row" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{pom.LI}</span></td>
    <td width="45%"  class="staty5row" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{pom.USERNAME}</span></td>
    <td width="15%"  class="staty5row" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{pom.POSTS}</span></td></tr>
  <!-- END pom -->
 
--------[zamieniamy na:]--------

  <!-- BEGIN oce -->
   <tr><td width="10%" class="staty5row" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{oce.LI}</span></td>
    <td width="45%"  class="staty5row" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{oce.USERNAME}</span></td>
    <td width="15%"  class="staty5row" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{oce.OCENKOM}</span></td></tr>
  <!-- END oce -->


-----------[ SZUKAMY:]--------------

    <td class="catRight" width="25%" height="20" align="center"><b><span class="gensmall" align="center">&nbsp;{L_POMOGL}</span></b></td>
   
--------[zamieniamy na:]-----------

    <td class="catRight" width="25%" height="20" align="center"><b><span class="gensmall" align="center">&nbsp;{L_PKT}</span></b></td>
Ostatnio zmieniony przez Woytec 14-12-2013, 22:12, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
plgangster

Pomógł: 1 raz
Posty: 42
Wysłany: 31-01-2012, 17:12   

Witam mam problem ...
Kiedy dodaje ta modyfikacje do pliku index psuje mi sie forum ...
Nie wiem dlaczego..
Wyskakuje takie cos:
http://imageshack.us/f/513/blada.png/

WTF ?
_________________
Wykonuje zlecenia: przeróbka stylu, instalacja modyfikacji, naprawianie błędów forum itd.
 
     
Gary1991

Posty: 19
Wysłany: 07-02-2012, 12:23   

Ja mam problem bo nie wyświetla mi top 5 piwoszy ;/ mam wgranego beer moda i mam wyłączony moduł pomógł i już nie wiem o co biega ;/
 
     
Andrej32


Pomógł: 4 razy
Posty: 164
Wysłany: 09-02-2012, 12:10   

Witam
jak zresetować te statystyki ??
wszystko żeby zliczało od nowa
 
     
mediumXx


Posty: 296
Wysłany: 10-02-2012, 18:36   

Witam jak zrobić by po prawej strony forum chowane te statystyki były
 
     
rwwpl

Posty: 12
Wysłany: 12-02-2012, 00:01   

Witam, mam mały problem...


Wszystko jest ok, jednak nic się nie pokazuje. Jest to styl GameShoot. Wszystko robiłem według istrukcji 3 razy i nic.
 
     
MooFix
Czarna lista


Pomógł: 99 razy
Posty: 483
Wysłany: 12-02-2012, 11:03   

rwwpl daj index.php w złącznik :)
_________________
Tworzę Style pod phpBB by Przemo i nie tylko Jesteś Zainteresowany Napisz na GG lub PW
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
Pomoc poza forum odpłatna :)
 
     
Ltgray

Posty: 19
Wysłany: 14-02-2012, 20:28   

Mam pytanie, a jaki kod do PHP dodać aby uzyskać top bogaczy z cash moda? Ale tak żeby nie zamieniało mi punktów pomógł tylko żeby zrobić nową tabelkę (bo jak widać mam robiony pod boczny panel).
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1410 razy
Posty: 4760
Wysłany: 14-02-2012, 23:16   

Ltgray, daj link do moda.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Ltgray

Posty: 19
Wysłany: 16-02-2012, 11:13   

http://www.przemo.org/php...pic.php?t=57483
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

Design Cart

darujsobie.pl - Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę