|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Forum Images 2 Style! |
Autor |
Wiadomość |
andipr0

|
Wysłany: 25-01-2012, 13:07 Forum Images 2 Style!
|
|
|
Witam!. Prowadzę forum http://szczecin-cs.pl . Mam na nim wgraną modyfikację Forum Images.
I tu właśnie pojawia się problem!
Po zmianie stylu według instrukcji trzeba wykonać jedynie tą czynność :
Kod: | -------------[ templates/twoj_styl/admin/forum_edit_body.tpl ]------------
---[ znajdz ]--
<tr>
<td class="row1">{L_FORUM_DESCRIPTION}</td>
<td class="row2"><textarea rows="5" cols="45" name="forumdesc" class="post">{DESCRIPTION}</textarea></td>
</tr>
---[ po tym, dodaj ]--
<tr>
<td class="row1">{L_FORUM_IMAGE_URL}</td>
<td class="row2"><input type="text" size="45" name="forumimageurl" value="{FORUM_IMAGE_URL}" class="post" /></td>
</tr>
|
Reszta jest już nadpisana, ponieważ modyfikacja śmiga na pierwszym stylu.
Gdy zmienie na drugi styl gdzie wystepuje problem z ta modyfikacja w PA nie ukazuje sie rowniez tabelka, ktora pozwalala na wprowadzenie sciezki zdjecia.
PYTANIE: Co zrobić, żeby ta modyfikacja działała poprawnie na 2 stylach mojego forum ??
Z góry dziękuje za pomoc! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Majkelo

|
Wysłany: 25-01-2012, 13:11
|
|
|
Wykonaj instrukcje dla plików .tpl w tym drugim stylu, gdzie brakuje Ci tych opcji. |
|
|
|
 |
andipr0

|
Wysłany: 25-01-2012, 13:29
|
|
|
Michael2318 napisał/a: | Wykonaj instrukcje dla plików .tpl w tym drugim stylu, gdzie brakuje Ci tych opcji. |
W tej modyfikacji to jest jedyna edycja pliku z rozszerzeniem .tpl , którą trzeba wykonać i jak napisałem wykonałem ją. Właśnie dlatego dziwie się, że nie działa.
[ Dodano: 25-01-2012, 21:59 ]
Czy jest w stanie ktoś pomóc? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!