|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Kolejność wyświetlania dodawanych zdjęć w postach. |
Autor |
Wiadomość |
peper50
|
Wysłany: 24-11-2012, 23:12 Kolejność wyświetlania dodawanych zdjęć w postach.
|
|
|
Przykładowo mam 4 zdjęcia ponumerowane 1,2,3,4, tworzę nowy post i w takiej kolejności je dodaje. Po opublikowaniu posta, wyświetlane zdjęcia mają losową kolejność tzn. np. 3,1,4,2.
Gdyby ktoś mógł poradzić co zrobić żeby zdjęcia były wyświetlane w postach w takiej kolejności jak je dodawałem będę bardzo wdzięczny.
Proszę o wyrozumiałość, jestem początkujący.
Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Tommekk80

|
Wysłany: 25-11-2012, 20:18
|
|
|
peper50 napisał/a: | i w takiej kolejności je dodaje |
W załącznik? Dodaje dokładnie w odwrotnej. Czyli załączać zdjęcia w temacie musisz od ostatniego do pierwszego. |
|
|
|
 |
Kamili
|
Wysłany: 26-11-2012, 15:28 Re:
|
|
|
I nie jednocześnie, aby się nie okazało, że jakieś (np. niejsze rozmiarowo) wgrało się wcześniej. |
|
|
|
 |
peper50
|
Wysłany: 26-11-2012, 20:18
|
|
|
Nie chodzi o to, że zdjęcia były układane rosnąco czy malejąco tylko o to, że były po prostu pomieszane. Poprawiałem temat wiele razy i było tak samo. Dzisiaj dodałem temat i zdjęcia były ok w takiej kol. jak dodawałem. Nie wiem może coś u mnie nie tak...
W każdym bądź razie dzięki za poświecenie chwili na odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie.
No i dodałem dzisiaj na forum 7 zdjęć. Ponumerowanych 1,2,3,4,5,6,7. I w takiej kolejności je wgrałem. Po opublikowaniu postu zdjęcia wyświetlają się w kolejności 2,3,4,5,6,7,1. ;/ |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!