|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: Tommekk80 23-11-2014, 11:16 |
Powiadomienie o dołączeniu do grupy |
Autor |
Wiadomość |
csolsztyn

|
Wysłany: 21-11-2014, 16:48 Powiadomienie o dołączeniu do grupy
|
|
|
Szukam modyfikacji lub kogoś kto przerobi mi moda pod 1.12.8
Znalazłem takie coś:
groupcp.php
Znajdź
Kod: | $sql = "SELECT u.user_email, u.username, u.user_lang, g.group_name
FROM (" . USERS_TABLE . " u, " . GROUPS_TABLE . " g)
WHERE u.user_id = g.group_moderator
AND g.group_id = $group_id";
|
Zmień na
Kod: | $sql = "SELECT u.user_id, u.user_email, u.username, u.user_lang, g.group_name
FROM (" . USERS_TABLE . " u, " . GROUPS_TABLE . " g)
WHERE u.user_id = g.group_moderator
AND g.group_id = $group_id"; |
Znajdź
Kod: | $emailer->send();
$emailer->reset();
$template->assign_vars(array(
'META' => '<meta http-equiv="refresh" content="3;url=' . append_sid("index.$phpEx") . '">')
);
$message = $lang['Group_joined'] . '<br /><br />' . sprintf($lang['Click_return_group'], '<a href="' . append_sid("groupcp.$phpEx?" . POST_GROUPS_URL . "=$group_id") . '">', '</a>') . '<br /><br />' . sprintf($lang['Click_return_index'], '<a href="' . append_sid("index.$phpEx") . '">', '</a>'); |
Zmień na
Kod: | $emailer->send();
$message = $emailer->msg;
$emailer->reset();
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_add.'.$phpEx);
send_forum_pm($moderator['user_id'], str_replace('%s', $moderator['group_name'], $lang['Group_request']), $message);
$template->assign_vars(array(
'META' => '<meta http-equiv="refresh" content="3;url=' . append_sid("index.$phpEx") . '">')
);
$message = $lang['Group_joined'] . '<br /><br />' . sprintf($lang['Click_return_group'], '<a href="' . append_sid("groupcp.$phpEx?" . POST_GROUPS_URL . "=$group_id") . '">', '</a>') . '<br /><br />' . sprintf($lang['Click_return_index'], '<a href="' . append_sid("index.$phpEx") . '">', '</a>'); |
Lecz nie działa u mnie ?
[ Dodano: 23-11-2014, 02:27 ]
Może ktoś ruszy sraczkę i pomoże przy kodzie.
Tyle dni czekać na pomoc na stronie autora skryptu to żenada. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
vianne

|
Wysłany: 23-11-2014, 08:46
|
|
|
Nie działa? A jakie są objawy? Jakieś błędy czy co?
Ps tyle dni? 21.11 umieściłeś post a 23.11 piszesz "tyle dni" tutaj piszą ludzie nie roboty. Zatem czeka sie ile trzeba. |
_________________ Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia! |
|
|
|
 |
Tommekk80

|
Wysłany: 23-11-2014, 11:15
|
|
|
http://przemo.org/phpBB2/...p=807315#807315 - tutaj Woytec się ciebie o coś pyta. Nie rozmawiasz, pyskujesz, odnosisz się w sposób co najmniej niegrzeczny. Zakładasz nowy temat po co? Bo tam ktoś pisał, że działa? Bo to działa na 1.12.8.
Skąd mam wiedzieć co masz zainstalowane? Jakie modyfikacje? Jak testujesz moda? Nic.
Także sam się rusz i odpisuj w w/w temacie. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!