|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problem z nowym emailem w PA |
Autor |
Wiadomość |
risto.gt
|
Wysłany: 12-12-2016, 10:46 Problem z nowym emailem w PA
|
|
|
chce zmienic adres email na inny niz mialem dotychczas. Jestem adminem i zawsze mialem moj prywatny adres i nadszedl czas zeby go zmienic. Problemy zaczely sie ze na WP musialem codziennie zmieniac haslo bo niby ktos sie podszywa pod moj email(phishin). I za kazdym razem kiedy musze zmienic to haslo, na forum wyskakuje blad:
Cytat: | Ran into problems sending Mail. Response: 535 Brak dostepu za pomoca protokolu SMTP. SMTP access disabled. |
Wiec zalozylem nowego emaila zeby nie blokowalo mi mojego prywatnego. Rowniez to zrobilem na WP wiec ustawienia SMTP procz loginu i hasla sie nie zmienily.
Niestety dalej jest problem i wyskakuje ten powyzszy blad. Zmienilem takze email w moim profilu bo myslalem ze to jest jakos powiazane z adminem, ale nic nie pomoglo.
Tak to wyglada w PA:
 |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec

|
Wysłany: 13-12-2016, 15:33
|
|
|
Może twój serwer (hosting) nie obsługuje SMTP? |
|
|
|
 |
risto.gt
|
Wysłany: 13-12-2016, 15:59
|
|
|
jesli wpisze tam swoj stray adres email wszystko dziala jak nalezy. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!