Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:42 |
[Błąd]PO Instalacji forum nie wyświetla buttonów |
Autor |
Wiadomość |
MenInBLack

|
Wysłany: 19-05-2005, 21:37 [Błąd]PO Instalacji forum nie wyświetla buttonów
|
|
|
Siema mam problem instaluje forum jest wszystko ok ale nie wyświetla przycisków ani avatarów (sprawdzałem prawym właściwości obrazka wszystko url jest dobrze)Obrazki są na serwerze ale ich nie otwiera!!Nie wiem dlaczego ?Może Dlatego że serwer jest na safe mode??Ale styl wyświetla dobrze!! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Radek

|
Wysłany: 19-05-2005, 21:40
|
|
|
podaj adres forum |
|
|
|
 |
MenInBLack

|
Wysłany: 19-05-2005, 21:47
|
|
|
Niemoge podac bo odinstlowałem forum i teraz zainstlowac niemoge (bo wyskakuje błąd
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.)
Bo niewyczyściłem bazy danych a teraz chyba jej niewczyszcze(mam konto sponsorowane i niemam dostępu do cpanela) i nie wiem jak usunąc te informacje!!To przy okazi w tym pomużcie!
[ Dodano: 19-05-2005, 21:52 ]
A tak wygląda error jak chce obrazek z serwera odtworzyc(to wina serwera )co to znaczy
Kod: | Forbidden
You don't have permission to access /goat.gif on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. |
|
_________________ Gość Grasz w world of warcraft?nie?To znami Pograsz za Free! http://wow.kemot.dmkproject.net/ |
|
|
|
 |
rzymek01
|
Wysłany: 19-05-2005, 22:06
|
|
|
skorzystaj z phpmyadmina zbudowanego w forum PA -> SQL -> PHPMYADMIN Jeśli Ci sięnie wyświela (tak ja mi ) to na dole strony masz WSZYSTKIE MODUŁy i już będziesz mieć link |
_________________ + Strefa Download: www.rzymek.9g.pl
+ Forum Download: www.rzymek.9g.pl/forum |
|
|
|
 |
MenInBLack

|
Wysłany: 20-05-2005, 07:12
|
|
|
Nie czaisz!! Ja wogóle strony na serwerze nie mam i dlatego niemoge wyczyścic bazy danych a niemam dostępu do cpanela !!I jeszcze ten bląd może go ktoś przetłumaczy na polski? |
_________________ Gość Grasz w world of warcraft?nie?To znami Pograsz za Free! http://wow.kemot.dmkproject.net/ |
|
|
|
 |
rzymek01
|
|
|
|
 |
MakArios

|
Wysłany: 20-05-2005, 10:09
|
|
|
MenInBlack napisał/a: | Niemoge podac bo odinstlowałem forum i teraz zainstlowac niemoge |
Wystarczy za odpowiedź gdzie ma forum?
MenInBLack, jaki to serwer był? I tłumaczenie błędu:
Kod: | Odmowa dostępu
Nie masz uprawnień do otwaracia pliku..na tym serwerze.
Dodatkowo napotkano błąd 404 (brak wywoływanego pliku)... |
Skontaktuj się z adminem serwera, niech Ci pomoże.. nie znam się na tym zbytnio, więc w tym niestety już pomóc nie mogę |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MenInBLack

|
Wysłany: 20-05-2005, 14:55
|
|
|
Moje wyjście z tego problemu rozmawiałem ze sponsorem okazało sie że baza sama sie usuneła a to że niewyświetla gifów Oto odpowiedz sponsora "Faktycznie! cały server zabezpieczony jest przed linkowaniem, to tak zwany HOTlink PROTECTION!" już działa dzienki! |
|
|
|
 |
|