|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] [Problem] Ws_orange Styl BLAD |
Autor |
Wiadomość |
manniaks
|
Wysłany: 03-03-2011, 19:42 [Problem] [Problem] Ws_orange Styl BLAD
|
|
|
Uzywam stylu ws_orange ale niestety w zwyklej wersji niema opcji "Zapamietaj mnie" i jak sie klika w login i haslo to nieznikaja te gwiazdki * tylko trzeba samemu je usunac umie ktos zrobic tak jak na tej stronie?
www.csdonald.pl
tam jest dobrze zrobione a tu link do pobrania stylu
http://newdiablomod.pl/to...ange-vt3798.htm
Licze na wasza pomoc !
Zalezy mi na tym bo to by bylo fajnie zrobione jakby byla taka opcja, z tym zapamietaj mnie
Prosze o pomoc! zalezy mi na tym skrypcie ewentualnie zaplace jezeli to duzy problem ;/ |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
naXe
|
Wysłany: 03-03-2011, 20:20
|
|
|
Otwórz overall_header.tpl
Dodaj:
Kod: | <!-- BEGIN switch_allow_autologin -->
Zapamiętaj mnie <input class="text" type="checkbox" name="autologin" />
<!-- END switch_allow_autologin --> |
przed:
Kod: | <div class="przypomnijtxt">Nie pamiętasz swojego hasła?
<a href="profile.php?mode=sendpassword" class="przypomnij">ODZYSKAJ JE!</a></div> |
|
|
|
|
 |
manniaks
|
Wysłany: 04-03-2011, 14:42
|
|
|
wydaje mi sie ze nawet niepobrales tego stylu i nie wiesz na czym polega problem
bo ja chce ze jak sie kliknie w ten LOGIN To ten napis NICK znika i niemusze go ciagle kasowac i z haslo to samo i obok mam do zaznaczenia ZAPAMIETAJ MNIE IDENTYCZNIE JAK NA
Poprostu przerobka stylu zeby te napisy nick i haslo byly mniejsze i obok ten "zapamietaj mnie" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!