phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Status na GG zmiana kodu
Autor Wiadomość
damador 

Posty: 8
Wysłany: 17-05-2005, 19:02   Status na GG zmiana kodu

Przy okazji informujemy, że zmienił się kod wyświetlający na stronach WWW status Gadu-Gadu, aktualny kod wygląda tak:

http://status.gadu-gadu.p..._GG_użytkownika

znalazlem to na jednym z serwisow poswieconych omunikatorom - w ktorym pliku przema trza zmienic ?
Ostatnio zmieniony przez Widmo 17-12-2005, 22:36, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Widmo 
Wredota...



Pomógł: 180 razy
Posty: 2434
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-05-2005, 19:46   

includes/usercp_profile.php (jakos tak)
i vievtopic.php
_________________
Potrzebujesz pomocy?
 
 
     
SouND 
Techno Rulez


Pomógł: 118 razy
Posty: 792
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-05-2005, 19:54   

w plikach:
includes/usercp_viewprofile.php
gg.php
memberlist.php
privmsg.php
staff.php
topic_view_user.php
viewtopic.php

zamien wsyztskei linki
Kod:
http://www.gadu-gadu.pl/users/status.asp

na takie:
Kod:
http://status.gadu-gadu.pl/users/status.asp

zadziała
_________________
Pamietaj że nie udzielam porad na GG!!
Ostatnio zmieniony przez SouND 17-05-2005, 21:02, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
Widmo 
Wredota...



Pomógł: 180 razy
Posty: 2434
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-05-2005, 20:03   

kopierze Ty.. od ruska sciagnales...

tez wpadlem dokleic jeszcze :twisted:
_________________
Potrzebujesz pomocy?
 
 
     
SouND 
Techno Rulez


Pomógł: 118 razy
Posty: 792
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-05-2005, 20:05   

Widmo, niechce sie kłocic ale ja tam w Ruska poscie dopisalem kilka a nie kopierze.... :) Pliki mam z TC z opcji szukaj :D
_________________
Pamietaj że nie udzielam porad na GG!!
 
 
     
They 
I'm deaf :]


Pomógł: 342 razy
Posty: 2545
Wysłany: 17-05-2005, 20:36   

SouND napisał/a:
admin/memberlist.php
admin/privmsg.php
admin/staff.php
admin/viewtopic.php
nie istnieje :?
coś przeoczyłem ?
 
     
SouND 
Techno Rulez


Pomógł: 118 razy
Posty: 792
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-05-2005, 21:01   

They, :| Hehehe a mi takie wyszukalo :| Moze cos kiedys zle skopiowalem ?? Dobra niewazne :P
_________________
Pamietaj że nie udzielam porad na GG!!
 
 
     
Widmo 
Wredota...



Pomógł: 180 razy
Posty: 2434
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-05-2005, 23:53   

SouND, :P


doraznie wystarczy zmodyfikowac 2 najbardziej uzywane.... :mrgreen:
_________________
Potrzebujesz pomocy?
 
 
     
rzymek01 
PHP, MySQL


Pomógł: 14 razy
Posty: 230
Wysłany: 18-05-2005, 08:10   

Widmo napisał/a:
doraznie wystarczy zmodyfikowac 2 najbardziej uzywane.... :mrgreen:


wystarczy nawet sam viewtopic.php :) bo w profile rzadko kto zagląda, a w listę userów jeszcze rzadziej :mrgreen:
_________________
+ Strefa Download: www.rzymek.9g.pl
+ Forum Download: www.rzymek.9g.pl/forum
 
     
isen 

Posty: 13
Wysłany: 01-07-2005, 10:03   

ciekawe po co te zmiany w gadu-gadu :)
Ostatnio zmieniony przez isen 26-07-2005, 19:05, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Sylwia 


Pomogła: 92 razy
Posty: 1033
Wysłany: 01-07-2005, 16:48   

Bartollo napisał/a:
ja od 2 dni widzę że słoneczka statusu znowu sie nie wyświetlaja...


Mam wersje forum 1.9.5, sama nic w plikach nie zmieniłam a słonaczka mam. Jaką masz wersje forum? Może dobrze było by uaktualnić?
 
 
     
Młody^^ 

Posty: 25
Wysłany: 21-01-2006, 16:37   

They napisał/a:
SouND napisał/a:
admin/memberlist.php
admin/privmsg.php
admin/staff.php
admin/viewtopic.php
nie istnieje
coś przeoczyłem ?


They, on nie pisał że te pliki są w katalogu admin.. :)
 
 
     
z 

Posty: 53
Wysłany: 06-03-2006, 15:19   

no to albo mi sie wydaje albo gg znow cos namieszalo poniewaz na tym nawet forum nie ma ikonek gg... a u mnie jest we wszystkich plikach wyzej wymienionych zmiana z www na status. :D wiec co jest?? :>
 
 
     
Bonzaj 


Posty: 55
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 09-05-2006, 21:50   

z, u mnie też :/
Znowu coś zmienili?
_________________
Portal Hodowców Drobiu Ozdobnego
 
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
ZaMeR 

Pomógł: 3 razy
Posty: 23
Wysłany: 10-05-2006, 08:04   

juz chyba wszystko dobrze, moze serwer poprostu byl off jakis czas
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Partner strony: najlepszyranking.pl



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę

Egzotyczne sadzonki i nasiona krajowe i zagraniczne, Sprzedaż wysyłkowa roślin i nasion kwiatów praktyczne porady ogrodnicze, opisy, zdjęcia roślin, najlepsze forum o roślinach egzotycznych w Polsce