|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:42 |
[błąd] edycji nazwy |
Autor |
Wiadomość |
User
|
Wysłany: 21-05-2005, 01:43 [błąd] edycji nazwy
|
|
|
Witam,
Chcąc uniemożliwic userom zmiane nicku ustawiając w PA->ogólne->konfiguracja->dodatkowe zakładke "Zezwól na zmiany Nazw Użytkownika" wybierając NIE użytkownicy nie powinni mieć możliwości zmiany swojego nicku, tymczasem kilkając w profil może edytować nick wie ktoś co jest grane? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
nasedo

|
Wysłany: 21-05-2005, 01:45
|
|
|
Moze ale po zatwierdzeniu zmian nic sie nie dzieje i nick sie nie zmienia.. |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
User
|
Wysłany: 21-05-2005, 02:38
|
|
|
nasedo, właśnie tu problem że testowałem i nie ma ze zmianą żadnego problemu |
|
|
|
 |
PHOENIX

|
Wysłany: 21-05-2005, 08:15
|
|
|
A może nie nacisnołeś OK ?? (Czasami ludki tak robią )
Popróbuj jeszcze kilka razy zmieniać tę opcję .
I jaką masz wersje forum ? |
_________________ Life is life |
|
|
|
 |
They

|
Wysłany: 21-05-2005, 10:03
|
|
|
User, jako admin wszystko może zmienić nazwę użytkownika, a nie zwykły user ani moderator. |
|
|
|
 |
User
|
Wysłany: 21-05-2005, 23:15
|
|
|
problem w tym że już przestawiałem i na tak i na nie żeby coś zaczeło działać ale nic versja 1.9 po update na 1.9.4
They, ehh, dokładnie chodzi mi tu o mozliwości userów a nie moje jako admina, i problem w tym że szary user moze edytować |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!