phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
Bank Mod
Autor Wiadomość
tartut

Pomógł: 18 razy
Posty: 190
Wysłany: 02-11-2011, 22:03   Bank Mod

Kod:
##############################################################
## MOD Title: Bank MOD v1.2
## MOD Author: Tartut tartut@o2.pl http://www.przemo.org/phpBB2/forum/profile.php?mode=viewprofile,u,29980
##             szymon1051 http://www.przemo.org/phpBB2/forum/profile.php?mode=viewprofile,u,34343
## MOD Description: Modyfikacja dodaje na forum bank, system umożliwia funkcję depozytu na procent, który
##                  ustala administrator forum. Modyfikacja może powodować błędy, jeżeli wpłata na konto
##                    będzie przekraczać 2mld.
##               
## Installation Level:  (Easy)
## Installation Time:   5-10 Minutes
## Files To Edit (5):
##        admin/modules_data.php
##        includes/constants.php
##        includes/page_header.php
##        language/lang_polish/lang_main.php
##        templates/{STYL}/overall_header.tpl
##                   
## Included Files (8):
##              templates/subSilver/images/icon_mini_bank.gif 
##              templates/subSilver/bank_body.tpl             
##              templates/subSilver/admin/bank_body_config.tpl
##              language/lang_polish/lang_bank.php             
##              language/lang_polish/lang_bank_admin.php       
##              includes/functions_bank.php                   
##              admin/admin_bank.php                           
##              bank.php                                       
##
##       
#############################################################


Co modyfikacja potrafi:
:arrow: Dodaje bank na forum, dzięki któremu możemy wpłacać forumową walutę na procent, który ustala administrator. Wpłacona kwota rośnie i potem można ją wypłacić.

Dzięki pomysłowi szymona napisałem modyfikację Bank Mod. Działa ona z point system, potem dodam CashModa. ;)

Przed zainstalowaniem tej modyfikacji musicie mieć zainstalowany Point System!
Od 5 listopada integracja z CashMod.
W PA wymagane jest wpisanie pola z bazy danych waluty!


Aktualizować skrypt do najnowszej wersji!


Changelog:
v1.0 Poprawione krzaki i jeden mały błąd w warunku, pliki w paczce.
v1.1 Dodano CashMod oraz poprawiono błędy logiczne.
v1.2 Poprawiono zapytanie, które niepotrzebnie odpytywało dwie tablice. Poprawiono parę warunków.



Demo: http://tartut.cba.pl/przemo/bank.php
Po rejestracji napiszcie post i dostaniecie 100 pkt. ;)

Piszcie propozycje co można dodać!
_________________
Pomoc poza forum odpłatna!
Ostatnio zmieniony przez MaTeK_ 14-02-2012, 21:41, w całości zmieniany 12 razy  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
yngwie

Pomógł: 1 raz
Posty: 17
Wysłany: 02-11-2011, 23:45   

zapomniałeś o admin/modules_data
 
     
tartut

Pomógł: 18 razy
Posty: 190
Wysłany: 03-11-2011, 17:17   

przepraszam, poprawione ;)

pamiętajcie aby zmienić prefiksy tabel ;)

[ Dodano: 05-11-2011, 19:34 ]
nowa poprawiona wersja v1.1 ;)
_________________
Pomoc poza forum odpłatna!
 
     
zaba1992

Pomógł: 3 razy
Posty: 524
Wysłany: 06-11-2011, 11:03   

tartut, mam problem zainstalowałem tą modyfikacje pod point system i wyskakuje mi błąd jak chce wejść do banku Strona ta zostałą wyłączona przez administratora forum.

Chodziarz w PA jest włączona
 
     
szymon1051


Pomógł: 45 razy
Posty: 355
Wysłany: 06-11-2011, 13:37   

zaba1992, mod działa zobacz http://www.mp4-all.xaa.pl/bank.php , a jako dowód ss z twojego forum.
 
     
tartut

Pomógł: 18 razy
Posty: 190
Wysłany: 06-11-2011, 14:39   

zaba1992 napisał/a:
tartut, mam problem zainstalowałem tą modyfikacje pod point system i wyskakuje mi błąd jak chce wejść do banku Strona ta zostałą wyłączona przez administratora forum.

Chodziarz w PA jest włączona

wyczyść cache w PA.



I będzie działać ;)

[ Dodano: 11-11-2011, 23:46 ]
Nowa wersja v1.2, aktualizować do najnowszej wersji!
_________________
Pomoc poza forum odpłatna!
 
     
czaro09


Pomógł: 26 razy
Posty: 150
Wysłany: 15-01-2012, 14:24   

Witam , mam problem. Otóz w menu gdy najeżdżam na 'Bank' to nie wyświetla się cała kolumna, tylko sam napis , jak to naprawić? A .. chciałbym jeszcze aby pomiędzy 'Zakłady sportowe' a 'Bank' była taka sama przerwa.
_________________
Nic nie umiem ...
 
     
matic902

Pomógł: 2 razy
Posty: 27
Wysłany: 21-01-2012, 08:29   

A jak jest z ściąganiem należności? Będzie samo ściągało? Jak to ustawić. Bo ktoś może wziąść kredyt i go nie spłaci.
 
     
tartut

Pomógł: 18 razy
Posty: 190
Wysłany: 14-02-2012, 21:35   

matic902 napisał/a:
A jak jest z ściąganiem należności? Będzie samo ściągało? Jak to ustawić. Bo ktoś może wziąść kredyt i go nie spłaci.

to działa w odwrotną stronę, user wpłaca kasę do banku tam rośnie na procent i potem może wypłacić kasę którą wpłacił i tą która narosła z procentu.
_________________
Pomoc poza forum odpłatna!
 
     
yngwie

Pomógł: 1 raz
Posty: 17
Wysłany: 15-08-2012, 10:55   

Kod:
Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bugwie/domains/bugwie.com.pl/public_html/bank.php on line 54


oraz przy wpłacie

Kod:
Warning: Cannot use a scalar value as an array in /home/bugwie/domains/bugwie.com.pl/public_html/bank.php on line 83 Warning: Cannot use a scalar value as an array in /home/bugwie/domains/bugwie.com.pl/public_html/bank.php on line 84 Warning: Cannot use a scalar value as an array in /home/bugwie/domains/bugwie.com.pl/public_html/bank.php on line 85
 
     
Raduss

Posty: 300
Wysłany: 03-10-2012, 11:39   

działa w 89%-94%.
Nie działa tylko odsetki czyli tzw procent.
Naprawi to ktoś?
 
     
plastus

Posty: 13
Wysłany: 11-01-2013, 10:37   

a ja mam takie pytanie czy da się dodać opcje żeby każdy użytkownik widział 10 najwyższy kont w banku
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Kubiks

Posty: 1
Wysłany: 07-04-2013, 15:22   

Gdy w PA włączam bank mod pisze Ustawienia Banku zostały pomyślnie zapisane
Ale on się nie włącza.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę