|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:43 |
Bład w Albumie |
Autor |
Wiadomość |
dj neo

|
Wysłany: 11-10-2005, 22:19 Bład w Albumie
|
|
|
Witam
Dokładnie wczoraj zrobiłem sobie update z wersji na 1.9 a potem na 1.9.5. Zaktualizowałem baze danych. I forum wydawało się być w pełni sprawne do momentu w którym spróbowałem wejśc do kategori Albumy
wyrzuciło mi bład o to jego treść:
Kod: |
Could not query categories list
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Nieznana kolumna 'cat_parent' w where clause
SELECT c.*, COUNT(p.pic_id) AS count FROM phpbb_album_cat AS c LEFT JOIN phpbb_album AS p ON c.cat_id = p.pic_cat_id WHERE cat_parent = 0 GROUP BY cat_id ORDER BY cat_order ASC
Line : 90
File : album.php
|
Nie za bardzo wiem co mozna z tym zrobić
Pozdrawiam czekam na jakieś sugestie co do rozwiązania problemu |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Hlopcyk

|
|
|
|
 |
chelloPL

|
Wysłany: 11-10-2005, 22:22
|
|
|
Zanim zadasz pytanie sprawdź swój http://adres_forum/check_files.php. Jeżeli widzisz czerwony kolor przeczytaj FAQ. |
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w F.A.Q. |
|
_________________ Zanim napiszesz do mnie na GG/PW, koniecznie przeczytaj zasady.
Sygnaturka to nie tablica z ogłoszeniami! PAMIĘTAJ o tym! Nadużywanie i celowe reklamowanie stron jest ZABRONIONE i karalne!
Gość, a czy Ty nie masz sobie nic do zarzucenia? |
|
|
|
 |
dj neo

|
|
|
|
 |
chelloPL

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!