|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:50 |
Kilka pytań!!W jakim pliku konfiguruje się menu górne w foru |
Autor |
Wiadomość |
ArturMaly
|
Wysłany: 18-11-2005, 12:17 Kilka pytań!!W jakim pliku konfiguruje się menu górne w foru
|
|
|
Witam!!
W jakim pliku konfiguruje się menu górne w forum, dodaje się newsy, edytuje się Ankietę i dodaje się nową, tworzy nowe działy.
Z góry dziękuję za odpowiedź. |
Ostatnio zmieniony przez snickers 18-11-2005, 15:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Sylwia

|
Wysłany: 18-11-2005, 12:29
|
|
|
Podaj mi na pw nowy tytuł dla tego tematu a go otworzę. Adres forum różnież bedzie mile widziany.
Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami. Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku.
Te pomógł traktuję jako pomoc którą podałam w poście poniżej, na przyszłość klikaj właściwy post gdyż ja źle reaguję na niesłuszne przyznane punkty
Temat oczywiście odblokowuję
Pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez Sylwia 18-11-2005, 15:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 18-11-2005, 12:33
|
|
|
overall_header.tpl
[ Dodano: 18-11-2005, 12:34 ]
ale gafa |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
Ostatnio zmieniony przez snickers 18-11-2005, 15:13, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Sylwia

|
Wysłany: 18-11-2005, 12:44 Re: Kilka pytań!!
|
|
|
ArturMaly : Jak zastosujesz się do tego co napisałam to odblokuje ci odpowiedz która jest poniżej:
ArturMaly napisał/a: |
W jakim pliku konfiguruje się menu górne w forum, |
templates/nazwa Twojego stylu np. subSilver/overall_header.tpl
ArturMaly napisał/a: | dodaje się newsy, |
Panel admina --> ustawienia portalu--> Forum newsów -> podajesz id forum z którego mają być pobierane newsy (id znajdziesz tam gdzie zakładasz nowe fora), ja np. stworzyłam sobie jeden dział gdzie tylko i wyłącznie admini mogą pisać nowe tematy i tam piszę to co chcę by było w portalu.
ArturMaly napisał/a: | edytuje się Ankietę |
Wchodzisz na posta gdzie jest ankieta, edytujesz tego posta i na dole edycji tego posta mozna edytowac ankietę
ArturMaly napisał/a: | i dodaje się nową, |
Piszesz nowy temat i na dole posta jest rubryka do tworzenia nowej ankiety. Jezeli jest to forum ktorego id podales ze maja sie newsy wyswietlac w portalu to ankieta automatycznie tez bedzie w portalu.
ArturMaly napisał/a: | tworzy nowe działy. |
Panel admina-->fora --> Zarządzaj.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
ArturMaly
|
Wysłany: 18-11-2005, 15:38
|
|
|
Kolejna dawka pytań:
Jak zmienić Administratorom, moderatorom kolor.
Jak tworzy się nowe działy w portalu.
Zmienia się Rangi?? |
|
|
|
 |
Hlopcyk

|
Wysłany: 18-11-2005, 16:00
|
|
|
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj
Zanim zadasz pytanie użyj narządu zwanego Mózgiem |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!