phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Woytec
30-11-2013, 20:25
Aby naprawi? forum - Widmo Rescue mod [ v1.2 ]
Autor Wiadomość
Widmo 
Wredota...



Pomógł: 180 razy
Posty: 2434
Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-02-2006, 20:45   Aby naprawić forum - Widmo Rescue mod [ v1.2 ]

Widmo Rescue mod

Skrypt naprawiający fora - jeden plik do obsługi bazy danych forum phpBB


Autor: Widmo
Opis: Jest to jeden pliczek do obsługi bazy danych forum phpBB, instalujemy go w tarapatach - np wtedy gdy wgraliśmy styl nie od wersji Przema, jeżeli ustawiliśmy sobie Bezpieczne Cookies (https) albo pozmienialiśmy ścieżki do skryptu...
Pomaga na:

Na co modyfikacja pomaga:
:arrow: Zepsuty styl
:arrow: Zepsuty config.php
:arrow: Pozmieniane ścieżki dostępu
:arrow: Optymizuje i Naprawia bazę danych
:arrow: Wyszukuje zaginione posty
:arrow: Możliwość odblokowania admina kiedy przekroczy możliwą liczbę logowań
:arrow: Okienko zapytań SQL
i inne...
_________________
Potrzebujesz pomocy?
Ostatnio zmieniony przez Woytec 14-12-2013, 18:04, w całości zmieniany 6 razy  
 
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
MrK 


Pomógł: 1 raz
Posty: 65
Wysłany: 06-02-2006, 03:13   

Widmo,
w archiwum, w pliku readme.txt jest info:

Cytat:
only for: PhpBB 1.9 by Przemo


Skoro działa tez z 1.12.x to warto byłoby poprawić, bo może wprowadzać w błąd.
_________________
Pozdrawiam
MrK
 
     
Widmo 
Wredota...



Pomógł: 180 razy
Posty: 2434
Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-02-2006, 11:06   

tak, znajde czas to poprawie klika bledow, dodam kilka opcji i wypuszczam..


sesje dajcie mi skonczyc ;)

jeszcze emoty obiecałem... ;)
_________________
Potrzebujesz pomocy?
 
 
     
valp 

Posty: 11
Wysłany: 06-11-2006, 16:41   

Nie można było się połączyć z bazą danych!
Powód: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO)

Co zrobic zeby sie zalogowac do bazy przez ten skrypt ?
 
     
Radek 



Pomógł: 955 razy
Posty: 4614
Wysłany: 08-11-2006, 20:17   

wpisac poprawne haslo do usera bazy danych ?
 
     
Marcin. 


Pomógł: 2 razy
Posty: 28
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 09-11-2006, 20:42   

Zabawne złośliwie mi nie działa. :D
Niby instaluję, ok. Niby wpisuję hasło, ok. Niby się loguję, nie ok. :/ Nie wchodzi mi i prosi o podania hasła. ktoś wie może co robię źle? Dodam, że hasło zmieniałem już pięć razy i dam se prawicę obciąć, ze wpisuję je dobrze... :roll:
 
 
     
Matti123 
Don't worry


Pomógł: 12 razy
Posty: 324
Skąd: Polska
Wysłany: 10-11-2006, 09:00   

może masz coś z ciasteczkami ??
 
 
     
Marcin. 


Pomógł: 2 razy
Posty: 28
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 10-11-2006, 19:08   

Wywaliłem ciasteczka, a nawet pokusiłem się o wywołanie witryny w znienawidzonym IE (nikogo nie obrażając). Bez skutku... :/
 
 
     
piterpl 

Posty: 36
Wysłany: 11-11-2006, 21:52   

a ja to zainstalowałem, potem się tym bawiłem i nagle wyskakuje błąd
Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/uk/p/i/t/piterpppp/htdocs/forum/config.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/p/i/t/piterpppp/htdocs/forum/config.php:6) in /data/members/free/tripod/uk/p/i/t/piterpppp/htdocs/forum/common.php on line 195

forum nie działa
prosze o pomoc!!
pozdro
_________________
pozdro [*you]
 
     
Radek 



Pomógł: 955 razy
Posty: 4614
Wysłany: 11-11-2006, 22:12   

piterpl napisał/a:
potem się tym bawiłem

to nie jest do zabawy, tylko do naprawy forum :lol:

odpal tego moda i wez opcje naprawy pliku config.php
 
     
piterpl 

Posty: 36
Wysłany: 11-11-2006, 22:19   

już działa
_________________
pozdro [*you]
 
     
Marcin. 


Pomógł: 2 razy
Posty: 28
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 11-11-2006, 22:27   

A co do mojego problemu to nikt nie ma pomysłu? Na razie (i chwalcie za to Niebiosa) jeszcze nie jest mi potrzzebne (za bardzo), ale kiedyś może być użyteczne... :D A wtedy tylko Oops... :/
 
 
     
ketrish 

Posty: 46
Wysłany: 01-04-2007, 13:12   

do usuniecia
Ostatnio zmieniony przez ketrish 23-02-2016, 22:19, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
kfak 

Pomógł: 1 raz
Posty: 28
Wysłany: 27-04-2007, 23:59   

nie tylko Ciebie ciagle o pass pyta :)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
soser 


Pomógł: 136 razy
Posty: 820
Wysłany: 30-04-2007, 20:27   

ketrish,
Kod:
  Adres forum: localhost
i inni. Przy pierwszym uruchomieniu wr moda podajesz hasło
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,36 sekundy. Zapytań do SQL: 15
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę

Egzotyczne sadzonki i nasiona krajowe i zagraniczne, Sprzedaż wysyłkowa roślin i nasion kwiatów praktyczne porady ogrodnicze, opisy, zdjęcia roślin, najlepsze forum o roślinach egzotycznych w Polsce