phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:30
Rangi
Autor Wiadomość
Paszczak000


Pomógł: 317 razy
Posty: 2898
Wysłany: 26-02-2006, 13:38   Rangi

Kod:
##############################################
##
## Nazwa Hacku: Rangi
## Autor: ---censored--- 
## Opis: dodaje w nagłowku forum link Rangi
##       z rangami na forum
## Czas instalacji: mniej niż 1 minuta
##
##
## Liczba plików do edytowania: 1
##            - templates/subSilver/overall_header.tpl
##            - language/lang_polish/lang_main.php
##
##
## MOD zawiera pliki i foldery: (do wgrania )
##            - ranks.php   
##            - templates/subSilver/ranks_body.tpl
## Poziom instalacji: początkujący
##
## Kompatybilność moda : all_version_php_przemo
##
##############################################


Pokazuje jakie rangi są zainstalowane na forum
Demo
Pobierz


//instrukcja dodana w załączniku // lui
Ostatnio zmieniony przez lui754 12-04-2009, 11:43, w całości zmieniany 2 razy  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Mariuszaraj


Pomógł: 10 razy
Posty: 166
Wysłany: 26-02-2006, 13:52   

Paszczak000, w instukcji
Kod:
Liczba plików do edytowania: 2                             ##
##            - language/lang_polish/lang_main.php                ##
##            - templates/subSilver/overall_header.tpl


a dalej jest instrukcja tylko do
Kod:
  templates/subSilver/overall_header.tpl
 
     
Paszczak000


Pomógł: 317 razy
Posty: 2898
Wysłany: 26-02-2006, 14:02   

Fakt :) w langach nie muisz się bawić bo wywaliłem. IMHO było zbędnę. Zaraz poprawię :)
 
     
Mariuszaraj


Pomógł: 10 razy
Posty: 166
Wysłany: 26-02-2006, 14:17   

Paszczak000, jeszcze raz ci zawróce głowe....w moim subVereor nie ma
Kod:
<!-- END download -->
w pliku overall_header.tpl, sprawdzałem w subsilver jest on 4 razy
 
     
Gracek


Pomógł: 222 razy
Posty: 1781
Wysłany: 26-02-2006, 14:22   

to dodaj za
Kod:
download.php">{costam:P}</a>
_________________
###
 
     
Mariuszaraj


Pomógł: 10 razy
Posty: 166
Wysłany: 26-02-2006, 14:27   

hmmm...tez nie mam tego, to mój overall_header.tpl...
 
     
Paszczak000


Pomógł: 317 razy
Posty: 2898
Wysłany: 26-02-2006, 14:31   

Boże...... wklej to obok czegoś takiego:
Kod:
<a href="{U_FAQ}" class="nav">{L_FAQ}</a>&nbsp;>

Podstawy HTMLa się kłaniają ;/ Boże... i zmodyfikuj sobie kod dla Twego stylu. Żenada
 
     
buholz


Posty: 13
Wysłany: 10-03-2006, 23:04   jest oks..

do smile list qbs-a twój miodzik jest jak znalazł - big thx ,ale...
jeśli wziąźć pod uwagę poziom instalki
Cytat:
## Poziom instalacji: początkujący

zmień ten malutki detal :arrow:
Cytat:
images/icon_sms.gif

bo w 1.12.4 nie ma takiej ikonki i ludzie bojący się czyli j/w będą mieli puste miejsce .... ;]
_________________
chodzę w pidżamie bo mam .........braki w uzębieniu pod pachą...
 
     
kica1983


Pomógł: 3 razy
Posty: 123
Wysłany: 12-03-2006, 13:41   

Może mi ktoś powiedzieć czemu u mnie po wejściu do spisu rang, nie ma napisu "Rangi" (obok "Rabits Hole Strona Główna")?? :/

 
     
azwel


Pomógł: 41 razy
Posty: 402
Wysłany: 12-03-2006, 20:46   

kica1983, spróbuj w \lang_polish\lang_main.php dodać
Kod:
$lang['Ranks'] = 'Rangi';


OT: Ciekawe czemu mój nick jest na tym obrazku :mrgreen:
_________________
Bezpłatnie pomagam na forum. Jeśli to za mało to zapraszam do skorzystania z płatnych usług.
 
     
kica1983


Pomógł: 3 razy
Posty: 123
Wysłany: 13-03-2006, 10:47   

azwel dzięki za podpowiedź i naprowadzenie :mrgreen:

W załączonym pliku ranks_body.tpl zmieniłem
Kod:
{L_INDEX}</a>
      &raquo; {L_RANKS}


na
Kod:
{L_INDEX}</a>
      &raquo; <a href="{U_RANKS}" class="nav">{L_RANKS}


W w lang_main.php dodałem
Kod:
$lang['Ranks'] = 'Rangi';


I teraz jest piknie :)

azwel napisał/a:
OT: Ciekawe czemu mój nick jest na tym obrazku

:P nie mam pojęcia :lol:
 
     
sibo


Posty: 32
Wysłany: 16-04-2006, 13:32   

a gdzie jest ikona icon_sms.gif ??
 
     
Paszczak000


Pomógł: 317 razy
Posty: 2898
Wysłany: 16-04-2006, 13:49   

Tu :]
 
     
sibo


Posty: 32
Wysłany: 16-04-2006, 15:14   

thx :)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
DOd


Posty: 53
Wysłany: 16-04-2006, 15:17   

Ja mam inny problemik - troszke debilny ale dla mnie estetyka gra ważną role...

Wszysto sobie ładnie dopasowałem, ale nie umiem zmienic szerokosci komórki gdzie jest ranga: civic4g.pl members. Próbowałem na wszystkie sposoby i nic z tego...

http://www.civic4g.pl/forum/ranks.php

Z góry dziekuje za pomoc, ale ja chyba naprawde niekumaty jestem i za chiny tej szerokosci zmienic nie umiem. Ponizej kod tabeli której próbuje zmienic szerokosc:

Kod:
<!-- BEGIN no_userlist -->
            <td class="row1" align="center" width="20%">
            <!-- END no_userlist -->
                <span class="gen">{ranks.RANK_TITLE}<br />{ranks.RANK_IMAGE}</span>
            </td>
            <!-- BEGIN no_userlist -->


Dziekówa wielka za oswiecenie mnie i sorki za małe OT w temacie...

W razie czego plik ranks_body.tpl

http://www.civic4g.pl/ftp/!przemo/ranks_body.zip
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę