|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 15:29 |
[Problem] Błąd w logowaniu i dostępie do panelu |
Autor |
Wiadomość |
Decadence
|
Wysłany: 23-04-2006, 11:06 [Problem] Błąd w logowaniu i dostępie do panelu
|
|
|
Hej Gość!
Gdy ktoś próbuje logować się na moje forum, nie wyświetla się w ogóle strona z login.php, chociaż po odświeżeniu strony głównej forum jest się zalogowanym. To samo z Panelem administracyjnym - w ogóle nie wyświetla się strona.
Siedzę nad tym forum już drugi dzień i mam dosyć. Szukałam odpowiedzi w postach, ale jakoś nie udało mi sie jej znaleźć. Po raz pierwszy zainstalowałam to forum. adres: http://forumthyhastur.ovh.org/index.php
Przeniosłam forum na inny serwer i jest to samo.
[ Dodano: 23-04-2006, 11:42 ]
Mieliście też taki problem??? może coś źle instaluję??? Może powinnam jeszcze zrobić coś o czym nie wiem??? Pomóżcie, już drugi dzień nad tym siedzę |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
wielki_koziol
|
Wysłany: 23-04-2006, 22:18
|
|
|
Sprobuj zaladowac pliki ktore sprawiaja problmy jeszcze raz na server albo jak to sie mowi do skutku. Pytanie tez jaka wersje wgrywasz, bo mi np na server na ktorym obecnie jest forum nie chciala sie zaisntalowac v 1.12 i dzialo sie dokladnie to o czym piszesz. Skasuj tabele w bazie danych i wrzuc na server wersje 1.8 moze bedzie dzialac ( mi zadzialalo).
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
pecador
|
Wysłany: 23-04-2006, 22:21
|
|
|
Decadence, to nowe forum, więc je po prostu usuń, wyczyść bazę danych i zainstaluj raz jeszcze. Jeśli jest jakiś błąd, to tak będzie najszybciej i najprościej
wielki_koziol, wersja 1.8 ma wiele błędów i bardzo łatwo się tam włamać. Jeśli chcesz, to instaluj u siebie, ale nie doradzaj tego innym. |
|
|
|
 |
Decadence
|
Wysłany: 24-04-2006, 00:02
|
|
|
No cóż, nie wiem co to jest, ale przeinstalowanie nic nie dało NIC! (( |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!