|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:39 |
Problem z Albumem |
Autor |
Wiadomość |
Lala
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:48 Problem z Albumem
|
|
|
Mam zainstalowany Wasz skrypt forum wersja 1.7 zmieniona na 1.8 i wszystko mi się podoba oprócz jednego błądu który nie wiem czy spowodowany jest jakimś błądem mojego serwera czy błądem skryptu. Chodzi o to że gdy wysyłam jakieś zdjęcie w albumie to po jakimś czasie wyświetla mi się biała strona Jeżeli ktoś wie o co chodzi to proszę o pomoc, b?de bardzo wdzięczny. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
_FrEzZ__

|
Wysłany: 30-04-2004, 17:01
|
|
|
Cytat: | Mam zainstalowany Wasz skrypt forum wersja 1.7 zmieniona na 1.8 i |
Jak dla Mnie to pisze tam wyraznie 1.7 a nie 1.8 .
a co do Białej strony to poczytaj sobie tutaj .. http://www.przemo.org/php...topic.php?t=171 |
|
|
|
 |
Lala
|
Wysłany: 30-04-2004, 17:13
|
|
|
Mam aktualnie wersjie 1.8 ponieważ zmienićem z 1.7 a oto adres www.tbn.livenet.pl/phpbb/ Jednak z tego co pisze w tamtym temacie to niedużo wywnioskowałem. Nie można trochę jaśniej Jestem początkujący w php. |
|
|
|
 |
Tech

|
Wysłany: 01-05-2004, 09:57
|
|
|
Trzeba skompilowac apacza razem z "GD", udez do admina. |
_________________ @ home.pl |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!