|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[opinie] lycoris.pl |
Autor |
Wiadomość |
grpawel
|
Wysłany: 28-06-2006, 22:32 [opinie] lycoris.pl
|
|
|
http://lycoris.pl/
Załozylem testowe konto na tym serwerze.
Czekam na Wasze opinie, bo nie wiem czy warto wykupic abonament.
Chociaz mam juz jeden problem, nie moge wgrac bazy danych ktora zajmuej 1,7 mb przez phpmyadmina
Plusem jest szybka pomoc techniczna, w kilkanascie minut dostawalem odpowiedz.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Paszczak000

|
Wysłany: 28-06-2006, 22:38
|
|
|
grpawel napisał/a: | Chociaz mam juz jeden problem, nie moge wgrac bazy danych ktora zajmuej 1,7 mb przez phpmyadmina |
ale często tak jest na serwerach dlatego powstał dbloader.
ja tam konto serwer (konto wirtualne) kupuję tylko w netlook.pl. Nigdy nie zawiedli a są fantastyczni |
|
|
|
 |
grpawel
|
Wysłany: 28-06-2006, 23:07
|
|
|
Przez dbloadera nie moge wgrac, problem opisuje na http://www.przemo.org/php...pic.php?t=28072
konto EASY na netlook.pl nie odpowiada mi, brak bazy danych, konto starter na baza danych ma tylko 50 mb , a z tego co mi sie zdaje forum potrzebuje wieksza pojemnosc bazy danych niz na www
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
Paszczak000

|
Wysłany: 28-06-2006, 23:12
|
|
|
grpawel napisał/a: | a z tego co mi sie zdaje forum potrzebuje wieksza pojemnosc bazy danych niz na www |
ja mam 50 Mb
dwa fora internetowe
2 galerie zdjęć
2 portale
i jakoś się mieszczę, więc jaki problem?
a bzaę zawsze możesz dokupić. |
|
|
|
 |
grpawel
|
Wysłany: 28-06-2006, 23:15
|
|
|
Wydawalo mi sie ze takie fora jak Twoje wiecej miejsca pozeraja - mylilem sie, ten ktory nic nie robi sie nie myli
Jezeli jest nieograniczona ilosc subdomen to pomysle...
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Paszczak000

|
Wysłany: 28-06-2006, 23:20
|
|
|
Moje forum zajmuje koło 31.37 MB z czego wiele działów jest ukrytych, więc to nie wszystko co widać. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!