phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
27-08-2007, 21:34
[Problem] kilka tego jest :-(
Autor Wiadomość
Sylwia

Wysłany: 10-05-2004, 18:00   [Problem] kilka tego jest :-(

Witam ponownie
Niestety jakos tak jest ze jak tylko maz wyjdzie do pracy to ja mam klopoty ;-)

Nie chcialam tworzyc kilka postow z moimi bledami dlatego postaram sie je zebtrac w jedno, nie obiecuje ze beda jakos sensownie poukladane...

Podstawa czyli adres mojego forum(jeszcze troszke nauczycie sie go na pamiec ;-) ): http://members.lycos.co.uk/erodzina/

1.Przy otwarciu linku z adresem mojego forum wyswietla sie komunikat: Brak for (najpierw chcialam by czytali je tylko zarejestrowani użytkownicy, potem to zmienilam ale blad nadal jest)
2.Przy rejestracji nowego uzytkownika czepia sie arkusz o wypelnienie wszystkich pol z gwiazdka mimo iz sa wypelnione
3.Ten sam arkusz czepia sie jezeli nie poda sie daty urodzenia (co akurat mi najmniej przeszkadza)
4.To samo jest przy wgrywaniu zdjecia do avantara i probie wyslania poprawionego arkusza
5.Chcialam by dzial na forum o nazwie forum administracyjne byl dostepny tylko dla wybranych uzytkownikow ale teraz nie jest dostepny nawet dla mnie (nie ustawialam prywatnych tylko zarejestrowanych a przy usunieciu jedynie admina)

Co dzis robilam na forum... kilka razy juz dzis ustawilam atrybuty wszystkich plikow na serwerze na chmod 777, bo tak pokazywał mi mąż że to pomoże - niestety nie pomogło...
Co jeszcze... Tylko wgrywałam nowe buzki i obrazki do galeri avantarow...
Wiecej grzechow nie pamietam :-(

Ktos mi ofiarowal pomoc na gg ale po resetnieciu kompa nie widze tego postu, pewnie ta osoba sie rozmyslila - szkoda, jakby co to ja chetnie skorzystam :-)

Pozdrawiam

Gadatliwa Kasia 

przecinek

Wysłany: 10-05-2004, 18:06   

gg:5457717

skasowałem tamtego posta z ofertę pomocy bo musiałem wyjść, ale juz wróciłem :-)

Sylwia

Wysłany: 10-05-2004, 18:55   

Dzieki Przecinek za pomoc, wszystkie problemy (prawie*) rozwiązane ale ten to nie jest problem dla mnie tylko dla marudzących przyszłych użytkowników ;-D

Pozdrawiam :-*

*-dla nudzacych sie ;-) zostal problem z data urodzenia przy rejestracji (trzeba jakakolwiek podac bo inczej nie zaakceptuje formularza)

przecinek

Wysłany: 10-05-2004, 21:15   

Cytat:
*-dla nudzacych sie ;-) zostal problem z data urodzenia przy rejestracji (trzeba jakakolwiek podac bo inczej nie zaakceptuje formularza)

To dość trudny do znalezienia błąd,ale się udało. Wiecie co było przyczyną? Minimalny wiek użytkownika ustawiony na "0"

Przemo

Wysłany: 10-05-2004, 22:33   

Hmm, ok dobrze ze na to wpadles :) Ale co bylo przyczyna tych problemow z durnymi komunikatami ze trzeba wypelnic wymagane pola?

przecinek

Wysłany: 11-05-2004, 16:38   

Płeć użytkowników NIE
Wymaga? podania płci podczas rejestracji? TAK

:D :D:D

Gadatliwa Kasia 

Przemo

Wysłany: 11-05-2004, 22:54   

hmm, ok to dorobie zeby ignorowal jak jest wylaczone.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi