phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
27-08-2007, 21:34
[problem] Z wgraniem plikow... :|
Autor Wiadomość
BloombeR

Wysłany: 14-05-2004, 08:52   [problem] Z wgraniem plikow... :|

Ehh... pewnie dostane warringa kolejnego za ten temat.... No ale coz, w zyciu trzeba ryzykowac...

Chodzi o to, ze ostatnio serwer mi padl, i po naprawieniu forum nie dzialalo, nie wiedzialem dlaczego, probowalerm cos zrobic, no i w koncu zdecydowalem sie usunac pliki i wgrac od nowa, wszystko pieknie poszlo, oprocz jednaj rzeczy: przy usuwaniu plikow czesc sie nie usunela.. i nie chciala sie usunac, no dobra, olalem to, i wgrywam pliki, wszystko sie wgrywa oprocz tych ktorych nie udawalo mi sie usunac czyli czesci katalogow : pafield, language, album_mod i templates... jeszcze chyba cos bvylo, juz nei wiem... No w kazdym razie nei moglem podmienic tych plikow na nowe, nic, poprawek tez sie nei dalo do konca wgrac... Forum dziala, ale wole meic te pliki... heh jeszcze probowalem zmienic chmody na inne i pisalo "nie mgoe zmienic atrybutow zdalnych plikow"... Tak, wiem ze to jest banalny problem, wlasciwie nei zwiazany z phpbb, ze nie powinienem takich pytan tutaj zadawac i zawracac wam glowy... No ale pomozcie jak juz to wszystko napisalem :wstyd: :(

[ Dodano: 14-05-2004, 08:54 ]
Dobra, jest teraz problem tylko z tymi plikami : language/lang_polish/lang_admin.php - Wrong size !
language/lang_polish/lang_main.php - Wrong size !
language/lang_english/lang_admin.php - Wrong size !
language/lang_english/lang_main.php - Wrong size ! :(

Gadatliwa Kasia 

Widmo

Wysłany: 14-05-2004, 09:02   

a ktore pliki nie daly sie skasowac?

Uzyj w total commanderze opcji "pokazuj wszystkie pliki"
wtedy przy kasowaniu, beda kasowane tez pliki .htaccess

skasuj wszystko oprocz config.php i jeszcze raz nadpisz pliki

BloombeR

Wysłany: 14-05-2004, 09:38   

Taak... Wiec, mam ustawione "wszystkie pliki" w podgladzie, (skrot : CTRL + F10), teraz tak, jakie pliki nei chcialy mi się usuna? ? Okey, sprobuje wymeinic wsyzstkie... Po pierwsze, wlasciwie caly katalog templates, pafiledb : prawie wszystko oprocz tergo co bylo w includes i plikow index.html oraz pafiledb.ph, dalej : language : language/lang_polish/lang_admin.php
language/lang_polish/lang_main.php
language/lang_english/lang_admin.php
language/lang_english/lang_main.php, dalej : a album_mod caly katalog upload nei chce sie usunac...

To chyba wsyzstko, moglem cos pominac :|

[ Dodano: 14-05-2004, 09:40 ]
Acha, i ta opcje wszystkie pliki mialem zaznaczona od poczatku, ale .htaccess jak nei widzialem tak nie widze nigdzie :|

[ Dodano: 14-05-2004, 09:45 ]
Heh, mam blad przy ladowaniu poprawki w total commanderze : 533 Can't open this file: Permission denied... Heh peirwsza czesc bledu rozumiem :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi