|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:37 |
Junior Admin w PA, gdy mamy ponad 2000 uzytk. Blad czy... |
Autor |
Wiadomość |
Kreon
|
Wysłany: 18-06-2004, 15:53 Junior Admin w PA, gdy mamy ponad 2000 uzytk. Blad czy...
|
|
|
Oto? w momencie gdy nasze Forum przekroczyło 2000 osób(dokładniej 2200), chciałem dać jednemu z nich uprawnienia Admin Juniora. Po wejściu do PA i kliknięciu w odpowiednim miejscu, białe tło i nic się nie działo...
Wystraszyłem się, że następny serwer (dopiero co wykupiony) podobnie jak poprzedni (host.sk) stwarza problemy, ale żeby był pewnym, przeniosłem całe forum do siebie na kompa i... ten sam efekt...
Dopiero po usunięciu osób które nie dokona?y aktywacji konta ( i zmniejszeniu się do około 1800 osób) pokaza? się odpowiedni panel.
To błąd czy celowe ograniczenie? |
_________________ Pozdrawiam...
Kreon |
Ostatnio zmieniony przez Kreon 19-06-2004, 13:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo

|
Wysłany: 19-06-2004, 02:08
|
|
|
Taa, to kolejny błąd wspanialego Nivisec'a i jego wspanialego moda JuniorAdmin, nie zrobil podzialu na strone i liczy na to, ze przy 10000 userach strona sie wyswietli
Poprawie to ale dopiero w poprawce 10 |
|
|
|
 |
Kreon
|
Wysłany: 19-06-2004, 12:59
|
|
|
Przemo, dzięki za odpowiedź
Proponuj? zamkn?? topic |
_________________ Pozdrawiam...
Kreon |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!