phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:30
Tlen 2.1
Autor Wiadomość
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 18-03-2007, 00:26   Tlen 2.1

MOD Tlen 2.1

Kod:
##########################################################################################
## MOD Title: Tlen                                   
## MOD Author: Matrix < info @ alldeaf.pl > http://design.alldeaf.pl           
##                                           
## MOD Description: MOD dodaje pole i status Tlen użytkownika w profilu, w widoku
##            tematu i w liście użytkowników. Dodatkowa bramka Tlen.       
##                                           
## MOD Version: 2.1                                    
##                                           
## MOD Modification: kombatypilny do phpBB by Przemo 1.12.5
##                                           
## Installation Level: średni (medium)                           
## Installation Time: 15 minut (15 minutes)


Kod:
## MOD History:       
##               
##    2007-03-07 - Wersja 2.1       
##    - duże poprawki i zmiany w linii


Wygląd:


Demo: - brak -

do pobrania:
http://design.alldeaf.pl/...dn=Tlen_2.1.zip

Wszelkie dyskusje i problemy o modyfikacji zapraszam tu.

//dorzucam do załącznika //w.
Ostatnio zmieniony przez warna 20-08-2010, 22:12, w całości zmieniany 3 razy  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
MasterGigi

Posty: 22
Wysłany: 18-03-2007, 20:59   

Nie wiem co namieszałem zainsalowałem twojego moda. W PA pojawiło mi się "Czy podczas rejestracji oraz edycji profilu, pokazać pole "Tlen" ?" zaznacza Tak ale w profilu nie ma pola żeby wpisać IDtlena i nigdzie go nie widze. Mógłbyś mi chociaż przybliżyć gdzie zrobiłem błąd?
_________________
...:::GIGI:::...
 
     
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 19-03-2007, 01:34   

pliki do profilu wyedytowales ?

usercp_viewprofile.php
profile_view_body.tpl i profile_add_body.tpl
_________________
Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG.
 
     
MasterGigi

Posty: 22
Wysłany: 19-03-2007, 16:18   

Dzięki brakowało mi tego kodu:

Kod:
    {CTLEN_OFF1}
    <tr>
      <td class="row1"><span class="gen">{L_TLEN}:</span></td>
      <td class="row2"><input type="text" class="post2" onFocus="Active(this)" onBlur="NotActive(this)" style="width: 200px" name="tlen" size="20" maxlength="255" value="{TLEN}" /> @tlen.pl</td>
    </tr>
    {CTLEN_OFF2}


w profile_add_body.tpl nie wiem jak to sie stało na pewno go wklejałem może sie coś nie zapisało.
Jeszcze raz dzięki :)
_________________
...:::GIGI:::...
 
     
kenezzz

Posty: 58
Wysłany: 21-04-2007, 11:20   

cóż ale dalej jest taki problem...
Kiedy User nie posiada loginu tlen lub nie wpisze go w profilu to i tak pokazuje puste pole w profilu użytkownika :
 
     
Sir OsaX


Posty: 2
Wysłany: 23-04-2007, 01:42   

Witam.
Cóż, nie da się ukryć, iż mam problem z tym modem.

Primo: po wyedytowaniu wszystkich plików wydawać by się mogło, iż wszystko jest ok.
W PA, w konfiguracji mam wybór czy chcę pokazać pole Tlen podczas rejestracji lub edycji profili. Zaznaczam "tak", sprawdzam czy w profilu działa...nic. Sprawdzam w PA, a tam opcja jest zaznaczona jako "nie". ponownie ustawienie na "tak", sprawdzenie...znowu się przestawiło na "nie". Inne opcje działają, żadna się nie resetuje do "jedynej słusznej pozycji".

Secundo: /includes/viewprofile.php hm...ten plik również powinien być wyedytowany...tymczasem, ja jakoś nie mogę go znaleźć. Sprawdziłem starszą wersję Przema, nie, tam też tego pliku nie ma. Nie wiem, czy chodziło o usercp_viewprofile.php, czy też mi czegoś brak? [a jeśli tak to jakim cudem? naprawdę nie mam pojęcia]

Cóż, pewnie rozwiązanie jest łatwe, wiadomo - najciemniej pod latarnią ;)

Mam cichą nadzieję, że uda się rozwiązać ten problemik :]
 
     
saybia

Posty: 5
Wysłany: 22-08-2007, 15:58   

a ja mam dziwny problem, gdy probuje wyslać emaila przez bramke tlen, mam komunikat ze wyslano - lecz mail nie dochodzi. Mozecie to sprawidzic u siebie?
 
     
parox


Pomógł: 1 raz
Posty: 11
Wysłany: 23-08-2007, 18:50   

U mnie ładnie dochodzi :d po 5 minutach :D
_________________
Umieć żyć, znaczy walczyć i zwyciężać!!!

===>Parkour<===
 
     
PiciaTM


Posty: 5
Wysłany: 18-12-2007, 01:32   

Zainstalowałem moda zgodnie z załączoną instrukcją, niby wszystko ok pokazuje statusy tam gdzie potrzeba tylko nie wysyła wiadomości przez bramkę.
Otrzymuję po wysłaniu komunikat:
Cytat:
Wiadomość do użytkownika xxx@tlen.pl nie została wysłana!

lub
Cytat:
Wiadomość do użytkownika xxx@tlen.pl nie została wysłana!Prosimy spróbować później


Serwery mam na nazwa.pl
Prośba o pomoc
_________________
Witaj Gość! Zobacz również:
Projektowanie stron www || Studio graficzne
 
     
TropMan
zbanowany

Pomógł: 3 razy
Posty: 98
Wysłany: 26-01-2008, 12:10   



nie mam ikonki...tylko takie cuś...wie ktoś gdzie leży błąd...prosiłbym o pomoc :(

[ Dodano: 26-01-2008, 12:14 ]
no i error numer dwa to

Wiadomość do użytkownika *******@tlen.pl nie została wysłana!
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 26-01-2008, 13:34   

TropMan,
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem.
Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów.
Adres ma być w profilu lub w treści posta.
Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy!

Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty!
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Jesus

Pomógł: 2 razy
Posty: 69
Wysłany: 09-03-2008, 06:37   

PiciaTM napisał/a:
Otrzymuję po wysłaniu komunikat:
Cytat:
Wiadomość do użytkownika xxx@tlen.pl nie została wysłana!

lub
Cytat:
Wiadomość do użytkownika xxx@tlen.pl nie została wysłana!Prosimy spróbować później


Serwery mam na nazwa.pl
Prośba o pomoc

Rowniez mam serwer w nazwa.pl i odtrzymuje ten komunikat.
Wydaje mi sie, ze wszystko zrobilem dobrze(ale teraz to juz glowy nie daje), nie wiecie czy to kwestia bledu czy moze nazwa.pl ma cos poblokowane?
 
     
strzelba

Posty: 119
Wysłany: 18-11-2008, 22:56   

no wlasnie ktos wie o co biega z tymi bledami bo ja mam to samo i troche mnie to zaczyna irytowac
 
     
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 19-11-2008, 00:56   

strzelba, masz to samo serwer nazwa.pl ?
skoro tak to byc moze macie zablokowana funkcje albo ...

niech ktos maja inny serwer to niech napisze czy nie macie problemu z Tlenem ?
_________________
Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
krys121_2

Posty: 45
Wysłany: 06-01-2009, 18:57   

U mnie też nie wyświetla statusu i niei da sie wysłać wiadomości a nie mam serwera w nazwa.pl
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę