phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Problemy po wgraniu fixa - kto jeszcze ma?
Autor Wiadomość
Sylwia

Wysłany: 22-07-2004, 21:35   Problemy po wgraniu fixa - kto jeszcze ma?

Czytam to forum regularnie żeby był na bie??co i coraz człąciej widze że odkąd wgralismy poprawke 9.fix to często występuja błądy a to jakieś debugowanie a to krytyczne błądy...
Myslałam że to wina serwera ale jednak inni userzy tego forum mają swoje forum na różnych serwerach...
Mi często przy wchodzeniu na jakąś pod strone a najczłąciej przy wysyłaniu odpowiedzi że takiej strony nie ma (standardowy komunikat explorera) i musze dawac wstecz i powtarza? wybran? akcje i też mam często błąd krytyczny a wtedy forum mi nie działa nawet do póż godziny, a dziś kilka moich użytkowników z forum zgłosićo błąd:
Kod:

Could not obtain poster topic posts information

DEBUG MODE

SQL Error : 2006 MySQL server has gone away

SELECT COUNT(post_id) AS posts FROM phpbb_posts WHERE topic_id = 426 AND poster_id = 8

Line : 2591
File : /home/mamqa/public_html/includes/functions.php

Jesli nie potrafisz znalezc rozwiazania tego problemu,
możesz spróbowac poszukac, lub zadac pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum

Mój check_files pokazuje tylko jeden plik bo zmieniałam przyciski a tak mam okej...

Czy Wy też macie takie problemy?

Gadatliwa Kasia 

Przemo

Wysłany: 22-07-2004, 22:46   

Ten błąd to błąd serwera, napisz do admina.

Sylwia

Wysłany: 22-07-2004, 22:50   

Oki, dziekuje :)

Odpowiedz do tematu