|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problemy po wgraniu fixa - kto jeszcze ma? |
Autor |
Wiadomość |
Sylwia

|
Wysłany: 22-07-2004, 21:35 Problemy po wgraniu fixa - kto jeszcze ma?
|
|
|
Czytam to forum regularnie żeby był na bie??co i coraz człąciej widze że odkąd wgralismy poprawke 9.fix to często występuja błądy a to jakieś debugowanie a to krytyczne błądy...
Myslałam że to wina serwera ale jednak inni userzy tego forum mają swoje forum na różnych serwerach...
Mi często przy wchodzeniu na jakąś pod strone a najczłąciej przy wysyłaniu odpowiedzi że takiej strony nie ma (standardowy komunikat explorera) i musze dawac wstecz i powtarza? wybran? akcje i też mam często błąd krytyczny a wtedy forum mi nie działa nawet do póż godziny, a dziś kilka moich użytkowników z forum zgłosićo błąd:
Kod: |
Could not obtain poster topic posts information
DEBUG MODE
SQL Error : 2006 MySQL server has gone away
SELECT COUNT(post_id) AS posts FROM phpbb_posts WHERE topic_id = 426 AND poster_id = 8
Line : 2591
File : /home/mamqa/public_html/includes/functions.php
Jesli nie potrafisz znalezc rozwiazania tego problemu,
możesz spróbowac poszukac, lub zadac pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum |
Mój check_files pokazuje tylko jeden plik bo zmieniałam przyciski a tak mam okej...
Czy Wy też macie takie problemy? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo

|
Wysłany: 22-07-2004, 22:46
|
|
|
Ten błąd to błąd serwera, napisz do admina. |
|
|
|
 |
Sylwia

|
Wysłany: 22-07-2004, 22:50
|
|
|
Oki, dziekuje |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!